BURDUR HUZUREVİNDE COVİD-19 AŞISI VURULMAYA BAŞLADI

Sağlık 20.01.2021 - 12:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR HUZUREVİNDE COVİD-19 AŞISI VURULMAYA BAŞLADI

Huzurevinde yaşamını sürdüren vatandaşlara sağlık ekipleri tarafından aşı yapıldı...
Burdur’da koronavirüs ile mücadele kapsamında huzurevinde yaşamını sürdüren vatandaşlara sağlık ekipleri tarafından aşı yapıldı.   Burdur’da koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 14 Ocak tarihinde aşılamalarına başlanan sağlık personelinin ardından bugün de Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’nde kalan 34 yaşlı ile 20 personel, tarafından aşılandı. Görevliler tarafından aşı yapılmadan önce yaşlılara bilgilendirme yapıldı. Huzurevi Müdürü Abdullah Sartekin, “şu ana kadar huzurevinde personel ve kalan yaşlılarda pozitif vakaya rastlanmadığını belirterek, “Huzurevi sakinlerimiz yaklaşık 9 aydır hiçbir şekilde dışarıya çıkmadı. Büyük bir sabır gösterdiler. Şu ana kadar pozitif vakaya rastlanmadı. Her 14 günde personelimize test yapılıyor. İnşallah bu badireyi hep birlikte atlatacağız” dedi.   Aşı yapılan huzurevi sakinleri ise duydukları memnuniyeti dile getirdi. Vatandaşlar, çok uzun süredir dışarı çıkamadıklarını, en azından 1 2 saat bile olsa dışarı çıkmak istediklerini dile getirdi
Huzurevinde yaşamını sürdüren vatandaşlara sağlık ekipleri tarafından aşı yapıldı...

Burdur’da koronavirüs ile mücadele kapsamında huzurevinde yaşamını sürdüren vatandaşlara sağlık ekipleri tarafından aşı yapıldı.
 

Burdur’da koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 14 Ocak tarihinde aşılamalarına başlanan sağlık personelinin ardından bugün de Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’nde kalan 34 yaşlı ile 20 personel, tarafından aşılandı. Görevliler tarafından aşı yapılmadan önce yaşlılara bilgilendirme yapıldı.

Huzurevi Müdürü Abdullah Sartekin, “şu ana kadar huzurevinde personel ve kalan yaşlılarda pozitif vakaya rastlanmadığını belirterek, “Huzurevi sakinlerimiz yaklaşık 9 aydır hiçbir şekilde dışarıya çıkmadı. Büyük bir sabır gösterdiler. Şu ana kadar pozitif vakaya rastlanmadı. Her 14 günde personelimize test yapılıyor. İnşallah bu badireyi hep birlikte atlatacağız” dedi.
 

Aşı yapılan huzurevi sakinleri ise duydukları memnuniyeti dile getirdi. Vatandaşlar, çok uzun süredir dışarı çıkamadıklarını, en azından 1 2 saat bile olsa dışarı çıkmak istediklerini dile getirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.