Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü inşaatı hızla ilerliyor

Gündem 20.09.2016 - 21:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü inşaatı hızla ilerliyor

Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü Kompleksi inşaat alanına Burdur Ak parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik incelemelerde bulunarak inşaat hakkında bilgi aldı.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik burada yaptığı açıklamada, “Yeni, modern Halk Sağlığı Kurumunu inşaatını temel kazımı yapılırken incelemelerde bulunmuştuk. İnşaatımız hızla ilerlemektedir. 7563 Metrekare kapalı alan üzerine kurulacak Halk Sağlığı Müdürlüğü Kompleksinin sadece Keşif Bedeli 8.150.500 TL. Yeni Halk Sağlığı Kompleksimizin içerisinde Halk Sağlığı Merkezi, Halk Sağlığı Laboratuvarı, Toplum Sağlığı Merkezi, ve Aile Sağlığı Merkezimiz olacak. Kasım 2017’de bu kompleksimizin bitirilmesi öngörülüyor. “diye belirtti.   Özçelik , “İlimizi ve İlçelerimizi sağlıkta marka Kent yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hükümetimiz, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha iyi koşullarda yararlanması için çağın şartlarına uygun teknolojik yenilikleri ülkemize kazandırma gayreti içindedir. İnsan hayatını her şeyden çok önemseyen bir sağlık politikasına sahip bir iktidar olarak; Burdur’da bugüne kadar birçok sağlık yatırımı gerçekleştirdik. Halkımızın ihtiyacı olan sağlık hizmetlerini, merkez-köy demeden insanımızın yaşadığı ve ihtiyaç duyduğu her yerde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu düşünceyle gerçekleştireceğimiz bu yeni sağlık yatırımımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyor, bu yatırımların gerçekleştirmesinde emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum.” dedi.
Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü Kompleksi inşaat alanına Burdur Ak parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik incelemelerde bulunarak inşaat hakkında bilgi aldı.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik burada yaptığı açıklamada, “Yeni, modern Halk Sağlığı Kurumunu inşaatını temel kazımı yapılırken incelemelerde bulunmuştuk. İnşaatımız hızla ilerlemektedir. 7563 Metrekare kapalı alan üzerine kurulacak Halk Sağlığı Müdürlüğü Kompleksinin sadece Keşif Bedeli 8.150.500 TL. Yeni Halk Sağlığı Kompleksimizin içerisinde Halk Sağlığı Merkezi, Halk Sağlığı Laboratuvarı, Toplum Sağlığı Merkezi, ve Aile Sağlığı Merkezimiz olacak. Kasım 2017’de bu kompleksimizin bitirilmesi öngörülüyor. “diye belirtti.

 

Özçelik , “İlimizi ve İlçelerimizi sağlıkta marka Kent yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hükümetimiz, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha iyi koşullarda yararlanması için çağın şartlarına uygun teknolojik yenilikleri ülkemize kazandırma gayreti içindedir. İnsan hayatını her şeyden çok önemseyen bir sağlık politikasına sahip bir iktidar olarak; Burdur’da bugüne kadar birçok sağlık yatırımı gerçekleştirdik. Halkımızın ihtiyacı olan sağlık hizmetlerini, merkez-köy demeden insanımızın yaşadığı ve ihtiyaç duyduğu her yerde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu düşünceyle gerçekleştireceğimiz bu yeni sağlık yatırımımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyor, bu yatırımların gerçekleştirmesinde emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.