BURDUR'DAN REKOR BAŞVURU YAPILDI

Eğitim 05.03.2021 - 15:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DAN REKOR BAŞVURU YAPILDI

Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na Burdur'dan rekor başvuru yapıldı...
TÜBİTAK tarafından düzenlenecek 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na Burdur'dan rekor başvuru yapıldı.    TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması; Türkiye geneli 12 bölgede gerçekleştirilen ve lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenleniyor. TÜBİTAK tarafından düzenlenecek olan 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na Burdur'dan 179 lise öğrencisi başvurdu. Burdur'da 2020 yılında 68 başvuru rakamı bu yıl yüzde 163'lük artışla rekor sayıya ulaştı.   
Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na Burdur'dan rekor başvuru yapıldı...

TÜBİTAK tarafından düzenlenecek 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na Burdur'dan rekor başvuru yapıldı. 

 

TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması; Türkiye geneli 12 bölgede gerçekleştirilen ve lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenleniyor.

TÜBİTAK tarafından düzenlenecek olan 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na Burdur'dan 179 lise öğrencisi başvurdu. Burdur'da 2020 yılında 68 başvuru rakamı bu yıl yüzde 163'lük artışla rekor sayıya ulaştı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.