BURDUR’DAKİ SAPIK İÇİN KARAR VERİLDİ

Asayiş 29.01.2021 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DAKİ SAPIK İÇİN KARAR VERİLDİ

4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı...
Burdur’da 3 yıl önce kız çocuğuna cinsel organını gösterdiği iddiasıyla tutuklanan Osman K. 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.     Burdur merkez Konak Mahallesi’nde bir erkek şüphelinin, önüne geçtiği ilkokul öğrencisi kız çocuğuna cinsel organını gösterdiği ihbarı üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli Osman K. (46)’yı Salı Pazarında sivil polisler tarafından yakalandı.   Şüphelinin yakalandığını öğrenen vatandaşlar ise linç girişiminde bulundu. Polis, Osman K.’yı bir iş yerine sokarak linçten kurtardı. Yaşanan arbede sırasında bir polis memurunun parmağı çıktı, bir polis memuru da fenalık geçirdi. Yaralı polisler Burdur Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi. Vatandaşların darp ettiği Osman K. da tedavisi için Burdur Devlet Hastanesi’ne getirildi. Daha önce de cinsel taciz suçundan sabıkası olan ve cezaevinde yattığı öğrenilen Osman K. çocuğun cinsel istismarı suçundan yargılandığı Burdur Ağır ceza Mahkemesi’nde 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklu sanık, Osman K. kararı Bölge Adliye Mahkemesi’ne taşıdı. Antalya Bölge Adliye Mahkemesi 6’ıncı Ceza Dairesi sanık Osman Kç.’yı çocuğun cinsel istismarı suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.  
4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı...

Burdur’da 3 yıl önce kız çocuğuna cinsel organını gösterdiği iddiasıyla tutuklanan Osman K. 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 

 

Burdur merkez Konak Mahallesi’nde bir erkek şüphelinin, önüne geçtiği ilkokul öğrencisi kız çocuğuna cinsel organını gösterdiği ihbarı üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli Osman K. (46)’yı Salı Pazarında sivil polisler tarafından yakalandı.

 

Şüphelinin yakalandığını öğrenen vatandaşlar ise linç girişiminde bulundu. Polis, Osman K.’yı bir iş yerine sokarak linçten kurtardı. Yaşanan arbede sırasında bir polis memurunun parmağı çıktı, bir polis memuru da fenalık geçirdi. Yaralı polisler Burdur Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi.
Vatandaşların darp ettiği Osman K. da tedavisi için Burdur Devlet Hastanesi’ne getirildi. Daha önce de cinsel taciz suçundan sabıkası olan ve cezaevinde yattığı öğrenilen Osman K. çocuğun cinsel istismarı suçundan yargılandığı Burdur Ağır ceza Mahkemesi’nde 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Tutuklu sanık, Osman K. kararı Bölge Adliye Mahkemesi’ne taşıdı. Antalya Bölge Adliye Mahkemesi 6’ıncı Ceza Dairesi sanık Osman Kç.’yı çocuğun cinsel istismarı suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.