BURDUR DAHİL 8 İLDE FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ OPERASYONU

Asayiş 08.03.2021 - 12:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR DAHİL 8 İLDE FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ OPERASYONU

8 ilde Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyon yapıldı...
Aralarında Burdur'un da bulunduğu 8 ilde Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyon yapıldı.   Eş zamanlı düzenlenen operasyon sonucu yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen 11 zanlıdan 5'i tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İzmir merkezli Burdur, Kütahya, Bitlis, Kahramanmaraş, Karaman, Ankara ve Bingöl'de FETÖ Terör Örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, 3 Mart'ta aralarında 3 öğretmen, bir avukat ve bir gelir uzman yardımcısının da bulunduğu 12 şüphelinin FETÖ'nün mahrem imamlarıyla irtibat kurdukları tespiti üzerine çalışma başlatılmış, 11 zanlı gözaltına alınmış, bir şüphelinin yurt dışında olduğu belirlenmişti  
8 ilde Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyon yapıldı...

Aralarında Burdur'un da bulunduğu 8 ilde Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyon yapıldı.

 

Eş zamanlı düzenlenen operasyon sonucu yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen 11 zanlıdan 5'i tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir merkezli Burdur, Kütahya, Bitlis, Kahramanmaraş, Karaman, Ankara ve Bingöl'de FETÖ Terör Örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, 3 Mart'ta aralarında 3 öğretmen, bir avukat ve bir gelir uzman yardımcısının da bulunduğu 12 şüphelinin FETÖ'nün mahrem imamlarıyla irtibat kurdukları tespiti üzerine çalışma başlatılmış, 11 zanlı gözaltına alınmış, bir şüphelinin yurt dışında olduğu belirlenmişti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.