BURDUR’DA VAKALAR KATLANARAK ARTIYOR

Gündem 20.04.2021 - 15:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA VAKALAR KATLANARAK ARTIYOR

8 Şubat’tan bugüne kadar 3 kat artış gösterdi...
Türkiye’nin 100 bin nüfusta haftalık vaka sayılarını gösteren tablosu 8 Şubat’tan bu yana Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılıyor.   Vaka sayıları yurt genelinde günden güne yükselmeye devam ediyor. Burdur’da vaka sayıları, 8 Şubat’tan bugüne kadar 3 kat artış gösterdi.   Burdur’da 8- 14 Şubat haftasında 75,54 olan vaka sayısı, 10- 16 Nisan haftasında ise 258, 71’e yükseldi. Türkiye'nin risk haritasında ‘çok yüksek risk’ ile ‘kırmızı’ kategoriden büyük azim sonucu turuncu kategoriye gelmeyi başarabilen Burdur’da vaka sayısındaki artış haftalardır hız kesmiyor. Burdur, vaka artışının devam ettiği ilk 10 il arasında yer alırken, koronavirüs vakaları kenti tedirgin ediyor.  
8 Şubat’tan bugüne kadar 3 kat artış gösterdi...

Türkiye’nin 100 bin nüfusta haftalık vaka sayılarını gösteren tablosu 8 Şubat’tan bu yana Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılıyor.

 

Vaka sayıları yurt genelinde günden güne yükselmeye devam ediyor.

Burdur’da vaka sayıları, 8 Şubat’tan bugüne kadar 3 kat artış gösterdi.

 

Burdur’da 8- 14 Şubat haftasında 75,54 olan vaka sayısı, 10- 16 Nisan haftasında ise 258, 71’e yükseldi.

Türkiye'nin risk haritasında ‘çok yüksek risk’ ile ‘kırmızı’ kategoriden büyük azim sonucu turuncu kategoriye gelmeyi başarabilen Burdur’da vaka sayısındaki artış haftalardır hız kesmiyor.

Burdur, vaka artışının devam ettiği ilk 10 il arasında yer alırken, koronavirüs vakaları kenti tedirgin ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.