BURDUR’DA TRAFİK KAZASI ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Gündem 29.12.2020 - 14:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA TRAFİK KAZASI ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Zincirleme trafik kazasında 2’si ağır 13 kişi yaralandı…
Burdur’da meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 13 kişi yaralandı.   Burdur-Fethiye Karayolu Beyköy Köyü yakınlarında sabah saatlerinde iki Tır yoğun sis nedeniyle çarpışarak yolun dışına savruldu. Kazayı gören başka bir kamyon sürücüsü de kaza yapan kamyonlara çarpmamak için direksiyonu kırınca tarlaya savruldu. Aynı yerde iki özel otomobil de kayganlaşan yolda sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya savruldu. Kazalarda 2’si ağır 13 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Burdur, Gölhisar, Tefenni ve Çavdır Devlet Hastanelerine götürülerek tedaviye alındı.      
Zincirleme trafik kazasında 2’si ağır 13 kişi yaralandı…

Burdur’da meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 13 kişi yaralandı.
 

Burdur-Fethiye Karayolu Beyköy Köyü yakınlarında sabah saatlerinde iki Tır yoğun sis nedeniyle çarpışarak yolun dışına savruldu. Kazayı gören başka bir kamyon sürücüsü de kaza yapan kamyonlara çarpmamak için direksiyonu kırınca tarlaya savruldu.
Aynı yerde iki özel otomobil de kayganlaşan yolda sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya savruldu. Kazalarda 2’si ağır 13 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Burdur, Gölhisar, Tefenni ve Çavdır Devlet Hastanelerine götürülerek tedaviye alındı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.