BURDUR’DA PES DEDİRTEN OLAY

Gündem 10.05.2021 - 09:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA PES DEDİRTEN OLAY

BURDUR’DA PES DEDİRTEN OLAY
Burdur'da bir binanın çatısında çıplak şekilde yatan H.A. polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.   Olay, pazartesi günü Konak Mahallesi Uğur sokak üzerinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Bir erkeğin sokak üzerinde bulunan binanın çatısında çıplak şekilde dolaştığı, intihar etme olasılığı olduğu şeklinde 112 Acil Çağrı Merkezi’nin aranması üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin çatıda aradığı çıplak kişi, saklanırken bulundu. İsminin H.A. olduğu anlaşılan erkek, kıyafetleri giydirildikten sonra sağlık kontrolü için ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne, buradaki işlemlerinin ardından da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.  
BURDUR’DA PES DEDİRTEN OLAY

Burdur'da bir binanın çatısında çıplak şekilde yatan H.A. polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

 

Olay, pazartesi günü Konak Mahallesi Uğur sokak üzerinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Bir erkeğin sokak üzerinde bulunan binanın çatısında çıplak şekilde dolaştığı, intihar etme olasılığı olduğu şeklinde 112 Acil Çağrı Merkezi’nin aranması üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Gelen ekiplerin çatıda aradığı çıplak kişi, saklanırken bulundu. İsminin H.A. olduğu anlaşılan erkek, kıyafetleri giydirildikten sonra sağlık kontrolü için ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne, buradaki işlemlerinin ardından da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.