BURDUR'DA MİLLİ MAÇ HEYECANI

Spor 05.10.2021 - 09:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR'DA MİLLİ MAÇ HEYECANI

BURDUR'DA MİLLİ MAÇ HEYECANI
Burdur’un gururu ve yükselen değeri Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin (MAKÜ) spor vizyonu, hayata geçirdiği spor yatırımları, meyvesini vermeye devam ediyor.     MAKÜ’nün hatırlanacağı gibi; son zamanlarda, yoğunlaştığı iki alanda öne çıkan çalışmaları var: “biri, odak olma gayretindeki hayvancılık sektörü, bir diğeri ise; spor turizmi, spor yatırımları…” MAKÜ’nün spor açılımı kapsamında, spor alt yapısını güçlendirmek amacıyla hizmete kazandırdığı MAKÜ Stadyum Kompleksi ile Sporcu Eğitim ve Kamp Merkezi, beş yıldızlı Otel Lavanta Tepesi Hoteli, pek çok sportif etkinliğe, organizasyona, MAKÜ’nün, Burdur’un ev sahipliği yapmasına imkân tanıyor.   Yaz sezonu boyunca pek çok sportif müsabakalara ve hazırlıklara ev sahipliği yapan MAKÜ spor tesisleri, önümüzdeki günlerde milli bir karşılaşmaya da ev sahipliği yapacak. RAGBİ MİLLİ MAÇ HEYECANI Burdur’da yaşanacak. 9 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 11.00’de MAKÜ Spor Toto Stadyumu’nda TÜRKİYE – ANDORRA ragbi maçı oynanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Ragbi Federasyonu iş birliğiyle, AVRUPA RAGBİ 15’Lİ KONFERANS 2- GÜNEY Müsabakalarında, MAKÜ Burdur’da Türkiye ile Andorra ragbi milli takımlarını ağırlayacak. Türk Ragbi milli takımı, Yaz’ın MAKÜ tesislerinde kamp yapmıştı…  
BURDUR'DA MİLLİ MAÇ HEYECANI

Burdur’un gururu ve yükselen değeri Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin (MAKÜ) spor vizyonu, hayata geçirdiği spor yatırımları, meyvesini vermeye devam ediyor.

 

 

MAKÜ’nün hatırlanacağı gibi; son zamanlarda, yoğunlaştığı iki alanda öne çıkan çalışmaları var: “biri, odak olma gayretindeki hayvancılık sektörü, bir diğeri ise; spor turizmi, spor yatırımları…”

MAKÜ’nün spor açılımı kapsamında, spor alt yapısını güçlendirmek amacıyla hizmete kazandırdığı MAKÜ Stadyum Kompleksi ile Sporcu Eğitim ve Kamp Merkezi, beş yıldızlı Otel Lavanta Tepesi Hoteli, pek çok sportif etkinliğe, organizasyona, MAKÜ’nün, Burdur’un ev sahipliği yapmasına imkân tanıyor.

 

Yaz sezonu boyunca pek çok sportif müsabakalara ve hazırlıklara ev sahipliği yapan MAKÜ spor tesisleri, önümüzdeki günlerde milli bir karşılaşmaya da ev sahipliği yapacak. RAGBİ MİLLİ MAÇ HEYECANI Burdur’da yaşanacak. 9 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 11.00’de MAKÜ Spor Toto Stadyumu’nda TÜRKİYE – ANDORRA ragbi maçı oynanacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Ragbi Federasyonu iş birliğiyle, AVRUPA RAGBİ 15’Lİ KONFERANS 2- GÜNEY Müsabakalarında, MAKÜ Burdur’da Türkiye ile Andorra ragbi milli takımlarını ağırlayacak. Türk Ragbi milli takımı, Yaz’ın MAKÜ tesislerinde kamp yapmıştı…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.