BURDUR'DA MHP KONGRELERİ DEVAM EDİYOR

Siyaset 27.09.2020 - 12:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA MHP KONGRELERİ DEVAM EDİYOR

MHP’de kongre takviminin, sürecin Burdur’da planlandığı şekilde işlemeye devam ediyor.
MHP’de kongre takviminin, sürecin Burdur’da planlandığı şekilde işlemeye devam ediyor.   MHP 13. Olağan Karamanlı ilçe kongresi tamamlandı. Mevcut Başkan İskender Karasu tekrar güven tazeledi. MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte: “M.H.P 13. Olağan KARAMANLI ilçe kongremizi gerçekleştirdik. M.H.P Muhterem Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ Beyefendinin ‘’ İstiklal için birlik istikbal için dirlik kazanan Türkiye olacak’’ şiarı ve işaretleri neticesinde kongrelerimize MHP MYK Üyemiz Abdullah Bahadır Alperen il Yönetimi ve İlçe Başkanlarımız, Kadın Kolları Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve Meclis üyelerimiz, İl Genel Meclis üyelerimizle birlikte Yarın Merkez İlçe Kongremizle Devam ediyoruz. Göreve devam eden İskender KARASU ve yönetim kuruluna Kutlu davamıza ve KARAMANLI teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah” Dedi.   MHP Merkez İlçe Kongresi bugün ise saat 13.30’da Öğretmenevinde yapılacak. Mevcut Başkan Salih Özparlak tek aday olarak seçime girecek.
MHP’de kongre takviminin, sürecin Burdur’da planlandığı şekilde işlemeye devam ediyor.

MHP’de kongre takviminin, sürecin Burdur’da planlandığı şekilde işlemeye devam ediyor.

 

MHP 13. Olağan Karamanlı ilçe kongresi tamamlandı. Mevcut Başkan İskender Karasu tekrar güven tazeledi. MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte: “M.H.P 13. Olağan KARAMANLI ilçe kongremizi gerçekleştirdik. M.H.P Muhterem Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ Beyefendinin ‘’ İstiklal için birlik istikbal için dirlik kazanan Türkiye olacak’’ şiarı ve işaretleri neticesinde kongrelerimize MHP MYK Üyemiz Abdullah Bahadır Alperen il Yönetimi ve İlçe Başkanlarımız, Kadın Kolları Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve Meclis üyelerimiz, İl Genel Meclis üyelerimizle birlikte Yarın Merkez İlçe Kongremizle Devam ediyoruz. Göreve devam eden İskender KARASU ve yönetim kuruluna Kutlu davamıza ve KARAMANLI teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah” Dedi.

 

MHP Merkez İlçe Kongresi bugün ise saat 13.30’da Öğretmenevinde yapılacak. Mevcut Başkan Salih Özparlak tek aday olarak seçime girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.