BURDUR’DA KAMP YAPACAKLAR

Spor 14.07.2022 - 15:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR’DA KAMP YAPACAKLAR

KKTC SÜPER LİG TAKIMI TÜRK OCAĞI LİMASOL BURDUR’DA KAMP YAPACAK
Medipol Başakşehir, Fraport Tav Antalyaspor, Bodrumspor ve Denizlispor’dan sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı Limasol Kulübüde Burdur’da kamp yapacak. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir 26 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında yeni sezon hazırlıklarını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tesislerinde yaptı. Fraport TAV Antalyaspor ise 4 Temmuz’da başladığı Burdur kampını bugün yapacağı Bodrumspor hazırlık maçı ile tamamlıyor. TFF Birinci ekiplerinden Bodrumspor’un Burdur kampı devam ediyor. Denizlispor ise yarın Burdur’a gelerek yeni sezon hazırlıklarını kentte sürdürecek.  Futbol ekiplerinin gözdesi haline gelen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tesisleri Ağustos ayında ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Süper Ligi ekiplerinden Türk Ocağı’nı ağırlayacak. Sarı siyahlılar 15-21 Ağustos tarihlerinde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tesislerinde kamp yapacak. Öte yandan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 3-4 takımın daha Burdur’da kamp yapmaya sıcak baktığı öğrenildi.  
KKTC SÜPER LİG TAKIMI TÜRK OCAĞI LİMASOL BURDUR’DA KAMP YAPACAK

Medipol Başakşehir, Fraport Tav Antalyaspor, Bodrumspor ve Denizlispor’dan sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı Limasol Kulübüde Burdur’da kamp yapacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir 26 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında yeni sezon hazırlıklarını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tesislerinde yaptı. Fraport TAV Antalyaspor ise 4 Temmuz’da başladığı Burdur kampını bugün yapacağı Bodrumspor hazırlık maçı ile tamamlıyor. TFF Birinci ekiplerinden Bodrumspor’un Burdur kampı devam ediyor. Denizlispor ise yarın Burdur’a gelerek yeni sezon hazırlıklarını kentte sürdürecek. 

Futbol ekiplerinin gözdesi haline gelen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tesisleri Ağustos ayında ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Süper Ligi ekiplerinden Türk Ocağı’nı ağırlayacak. Sarı siyahlılar 15-21 Ağustos tarihlerinde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tesislerinde kamp yapacak. Öte yandan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 3-4 takımın daha Burdur’da kamp yapmaya sıcak baktığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.