BURDUR’DA BİR İLÇE DAHA MHP’YE KATILDI

Gündem 29.07.2022 - 14:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR’DA BİR İLÇE DAHA MHP’YE KATILDI

BURDUR’DA BİR İLÇE DAHA MHP’YE KATILDI
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdarelerden sorumlu Ankara Milletvekili Sadir Durmaz Burdur’da.  Burdur Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay’ın, Milliyetçi Harekat Partisine katılması sebebiyle rozetini MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz taktı.   Saat 14:00’da Burdur MHP İl Binasında başlayan rozet takma törenine çok sayıda partililer ve çevre ilçelerin Belediye Başkanları da katıldı.
BURDUR’DA BİR İLÇE DAHA MHP’YE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdarelerden sorumlu Ankara Milletvekili Sadir Durmaz Burdur’da. 

Burdur Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay’ın, Milliyetçi Harekat Partisine katılması sebebiyle rozetini MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz taktı.  

Saat 14:00’da Burdur MHP İl Binasında başlayan rozet takma törenine çok sayıda partililer ve çevre ilçelerin Belediye Başkanları da katıldı.


Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.