BURDUR'DA BİLİM ŞENLİĞİ

Eğitim 27.05.2021 - 11:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA BİLİM ŞENLİĞİ

BURDUR'DA BİLİM ŞENLİĞİ
Burdur'da Bilim Şenliği düzenlenecek. 3 gün sürecek olan Burdur Bilim Şenliği on binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.     Burdur Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında ulusal düzeyde desteklenen 53 projeden birinin Burdur'dan olduğunu ifade ederek, ilk kez yapılacak olan Burdur Bilim Şenliğini duyurdu.   Burdur Milli Eğitim Müdürü Emre Çay açıklamasında, ''İl merkezimizde ilk defa yapılacak ve 3 gün boyunca 10.000’lerce ziyaretçiye ev sahipliği yapacak şenliğimiz şimdiden ilimize hayırlı olsun. Ayrıca 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları ile 4005 yenilikçi eğitim uygulamaları destekleme programlarına kabul edilen BİLSEM (Bilim Sanat Merkezi) i tebrik ediyorum. Büyük emek sarf eden proje yürütücüsü öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor; süreç içerisinde desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.  
BURDUR'DA BİLİM ŞENLİĞİ

Burdur'da Bilim Şenliği düzenlenecek. 3 gün sürecek olan Burdur Bilim Şenliği on binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

 

 

Burdur Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında ulusal düzeyde desteklenen 53 projeden birinin Burdur'dan olduğunu ifade ederek, ilk kez yapılacak olan Burdur Bilim Şenliğini duyurdu.

 

Burdur Milli Eğitim Müdürü Emre Çay açıklamasında, ''İl merkezimizde ilk defa yapılacak ve 3 gün boyunca 10.000’lerce ziyaretçiye ev sahipliği yapacak şenliğimiz şimdiden ilimize hayırlı olsun. Ayrıca 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları ile 4005 yenilikçi eğitim uygulamaları destekleme programlarına kabul edilen BİLSEM (Bilim Sanat Merkezi) i tebrik ediyorum. Büyük emek sarf eden proje yürütücüsü öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor; süreç içerisinde desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.