BURDUR’DA ARICILIK ARTIYOR;DESTEKLEMELER DEVAM EDİYOR

Ekonomi 09.03.2020 - 16:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA ARICILIK ARTIYOR;DESTEKLEMELER DEVAM EDİYOR

BURDUR’DA ARICILIK ARTIYOR;DESTEKLEMELER DEVAM EDİYOR
  AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Arı Desteklemeleri ile ilgili açıklama yaptılar.    AK Parti Hükümetlerinin her zaman üreticinin yanında olduğunu belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “AK Parti Hükümetlerimiz her zaman üreticilerimize destek olmaya devam ediyor. 2019 yılı Arılı kovan desteklemesi toplam 441.000 TL olarak, 295 üreticimizin hesabına yatacak. Ülke genelinde verilen 6 milyon 461 bin TL desteğin 7'i İLİMİZE ödenmiş olacak. Geçen yıl arılı kovan desteği 353.000 olarak yatırılmıştı.” Açıklamasında bulundular.
BURDUR’DA ARICILIK ARTIYOR;DESTEKLEMELER DEVAM EDİYOR
 
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Arı Desteklemeleri ile ilgili açıklama yaptılar. 
 
AK Parti Hükümetlerinin her zaman üreticinin yanında olduğunu belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “AK Parti Hükümetlerimiz her zaman üreticilerimize destek olmaya devam ediyor. 2019 yılı Arılı kovan desteklemesi toplam 441.000 TL olarak, 295 üreticimizin hesabına yatacak. Ülke genelinde verilen 6 milyon 461 bin TL desteğin 7'i İLİMİZE ödenmiş olacak. Geçen yıl arılı kovan desteği 353.000 olarak yatırılmıştı.” Açıklamasında bulundular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.