Burdur Belediyesi’nden 2 bin aileye gıda yardımı

Yaşam 31.05.2018 - 15:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesi’nden 2 bin aileye gıda yardımı

Burdur Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesi yardıma muhtaç 2 bin aileye gıda paketi yardımı yapılacak.
    Burdur Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle yardıma muhtaç dar gelirli aileler tespit edilerek gıda yardımında bulunuyor. Yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi aileye, temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketleri adreslerine teslim edilmeye başladı.   Gıda paketlerinin bir ailenin yaklaşık bir ay boyunca gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandığı ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini kaydetti.   Başkan Ercengiz, “Gıda yardımı için dar gelirli ihtiyaç sahibi yaklaşık 2 bin aileyi tespit ettik. Muhtarlarımız vasıtasıyla belirlenen yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi aileye, temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerini ulaştırıyoruz" diye konuştu.
Burdur Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesi yardıma muhtaç 2 bin aileye gıda paketi yardımı yapılacak.

 

 

Burdur Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle yardıma muhtaç dar gelirli aileler tespit edilerek gıda yardımında bulunuyor. Yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi aileye, temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketleri adreslerine teslim edilmeye başladı.

 

Gıda paketlerinin bir ailenin yaklaşık bir ay boyunca gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandığı ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Başkan Ercengiz, “Gıda yardımı için dar gelirli ihtiyaç sahibi yaklaşık 2 bin aileyi tespit ettik. Muhtarlarımız vasıtasıyla belirlenen yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi aileye, temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerini ulaştırıyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.