Burdur Bahçeşehir Koleji’nde Yeni Dönem Kayıtları Devam Ediyor

Eğitim 03.02.2021 - 11:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Bahçeşehir Koleji’nde Yeni Dönem Kayıtları Devam Ediyor

Burdur Bahçeşehir Koleji’nde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Avantajlı Erken Kayıt Dönemi devam ediyor.
Burdur Bahçeşehir Koleji’nde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Avantajlı Erken Kayıt Dönemi devam ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle eğitimin uzaktan yapılması kararının alınmasının ardından tüm eğitim-öğretim faaliyetlerini online altyapısından sunmaya başlayan Burdur Bahçeşehir Koleji, öğrencilerini kaliteli eğitim anlayışıyla buluşturmaya devam ediyor. Aynı zamanda Burdur Bahçeşehir Koleji, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı için okula kabul sınavlarını uygulamaya başlayarak başarılı öğrencileri ödüllendirecek. Alanında uzman öğretmen kadrosuyla başarı odaklı akademik eğitimi, çift yabancı dil eğitimi, sosyal ve sportif başarıları ile STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimini uygulayan okul olmasının yanı sıra, kodlama ve robotik eğitimleriyle 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Burdur Bahçeşehir Koleji, COVID-19 salgını nedeniyle bu sene yapılacak olan Okula Kabul Sınavı’nı online olarak gerçekleştirecek. Online Okula Kabul Sınavı’na öğrenciler internet üzerinden katılım sağlayacak. Sınav, İlkokul 4. Sınıf öğrencileri için 6- 7 Şubat’ta; Ortaokul 5. Sınıf öğrencileri için 13-14 Şubat’ta; Ortaokul 6. Sınıf öğrencileri için 20-21 Şubat’ta; Ortaokul 7. Sınıf öğrencileri için 27-28 Şubat’ta yapılacak olup 4 oturumda gerçekleştirilecek. Oturumlar 9.30, 11.30, 13.30 ve 15.30 saatlerinde başlayacak. Sınav sonucuna göre okullara kabul edilecek öğrenciler, belirli oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek. Burdur Bahçeşehir Koleji'nin "Hayal ettiğin geleceğe doğru yerden başlamak senin tercihin!" sloganıyla yola çıktığını söyleyen Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nda başarının değişmez adresi olan Bahçeşehir Koleji’nde eğitim almak isteyen tüm öğrencilerimizi Online Okula Kabul Sınavımıza davet ediyoruz. Zorlu süreçlerden daima bir adım önde alınan kararlar ve yapılan uygulamalar neticesinde başarıyla çıkan kurumumuzun, ailemize yeni katılacak öğrencileriyle birlikte başarıdan başarıya koşacağına yürekten inanıyorum. Sınavlarımıza tüm öğrencilerin katılımlarını bekliyoruz. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize şimdiden başarı dileklerimi iletiyorum. Online Okula Kabul Sınavı’na kayıt yaptırmak için Burdur Bahçeşehir Koleji’ne 0248 234 51 22 nolu telefondan ulaşabilir ya da https://bahcesehir.stoys.co/sinavkayit adresini ziyaret edebilirsiniz.” dedi.  
Burdur Bahçeşehir Koleji’nde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Avantajlı Erken Kayıt Dönemi devam ediyor.

Burdur Bahçeşehir Koleji’nde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Avantajlı Erken Kayıt Dönemi devam ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle eğitimin uzaktan yapılması kararının alınmasının ardından tüm eğitim-öğretim faaliyetlerini online altyapısından sunmaya başlayan Burdur Bahçeşehir Koleji, öğrencilerini kaliteli eğitim anlayışıyla buluşturmaya devam ediyor. Aynı zamanda Burdur Bahçeşehir Koleji, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı için okula kabul sınavlarını uygulamaya başlayarak başarılı öğrencileri ödüllendirecek.

Alanında uzman öğretmen kadrosuyla başarı odaklı akademik eğitimi, çift yabancı dil eğitimi, sosyal ve sportif başarıları ile STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimini uygulayan okul olmasının yanı sıra, kodlama ve robotik eğitimleriyle 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Burdur Bahçeşehir Koleji, COVID-19 salgını nedeniyle bu sene yapılacak olan Okula Kabul Sınavı’nı online olarak gerçekleştirecek.

Online Okula Kabul Sınavı’na öğrenciler internet üzerinden katılım sağlayacak. Sınav, İlkokul 4. Sınıf öğrencileri için 6- 7 Şubat’ta; Ortaokul 5. Sınıf öğrencileri için 13-14 Şubat’ta; Ortaokul 6. Sınıf öğrencileri için 20-21 Şubat’ta; Ortaokul 7. Sınıf öğrencileri için 27-28 Şubat’ta yapılacak olup 4 oturumda gerçekleştirilecek. Oturumlar 9.30, 11.30, 13.30 ve 15.30 saatlerinde başlayacak.

Sınav sonucuna göre okullara kabul edilecek öğrenciler, belirli oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek.

Burdur Bahçeşehir Koleji'nin "Hayal ettiğin geleceğe doğru yerden başlamak senin tercihin!" sloganıyla yola çıktığını söyleyen Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nda başarının değişmez adresi olan Bahçeşehir Koleji’nde eğitim almak isteyen tüm öğrencilerimizi Online Okula Kabul Sınavımıza davet ediyoruz. Zorlu süreçlerden daima bir adım önde alınan kararlar ve yapılan uygulamalar neticesinde başarıyla çıkan kurumumuzun, ailemize yeni katılacak öğrencileriyle birlikte başarıdan başarıya koşacağına yürekten inanıyorum. Sınavlarımıza tüm öğrencilerin katılımlarını bekliyoruz. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize şimdiden başarı dileklerimi iletiyorum. Online Okula Kabul Sınavı’na kayıt yaptırmak için Burdur Bahçeşehir Koleji’ne 0248 234 51 22 nolu telefondan ulaşabilir ya da https://bahcesehir.stoys.co/sinavkayit adresini ziyaret edebilirsiniz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.