BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İLKOKULUNDA DERS ZİLİ ÇALDI

Gündem 02.03.2021 - 14:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İLKOKULUNDA DERS ZİLİ ÇALDI

Burdur Bahçeşehir kolejinde yüz yüze eğitime bugün itibariyle başladı…
Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokulu 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime bugün itibariyle başladı.     Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda ilkokul kademesinde eğitim alan 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri, yüz yüze eğitim-öğretime bugün merhaba dediler. Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde bu sabah öğrenciler müzikler eşliğinde karşılanarak hem yüz yüze eğitime başlamanın hem de arkadaşları ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanını yaşadılar.   Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban, “Burdur Bahçeşehir Koleji olarak yüz yüze eğitim-öğretim dönemine bugün itibariyle ilkokul kadememizde başlıyoruz. Pandemiye yönelik olarak aldığımız en üst düzeyde tedbirlerle öğrencilerimize rahat ve güvenli bir ortamda eğitim faaliyetlerini sürdürmeleri için her türlü imkânı sağlamış bulunuyoruz. Tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı olmasını diliyorum.” dedi.
Burdur Bahçeşehir kolejinde yüz yüze eğitime bugün itibariyle başladı…

Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokulu 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime bugün itibariyle başladı.
 

 

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda ilkokul kademesinde eğitim alan 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri, yüz yüze eğitim-öğretime bugün merhaba dediler. Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde bu sabah öğrenciler müzikler eşliğinde karşılanarak hem yüz yüze eğitime başlamanın hem de arkadaşları ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanını yaşadılar.
 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban, “Burdur Bahçeşehir Koleji olarak yüz yüze eğitim-öğretim dönemine bugün itibariyle ilkokul kadememizde başlıyoruz. Pandemiye yönelik olarak aldığımız en üst düzeyde tedbirlerle öğrencilerimize rahat ve güvenli bir ortamda eğitim faaliyetlerini sürdürmeleri için her türlü imkânı sağlamış bulunuyoruz. Tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.