BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANAOKULU YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIR

Eğitim 15.12.2020 - 15:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANAOKULU YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIR

Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak "Nano Gümüş İyon Teknolojisi" ile dezenfekte işlemi yapıldı.
Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak "Nano Gümüş İyon Teknolojisi" ile dezenfekte işlemi yapıldı. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açıklamada İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin online eğitime devam edeceği belirtilirken, Anaokulu öğrencilerinin yüz yüze eğitime devam etmeleri yönünde karar alındı. Karara göre eğitim planlamasına uygun olarak 16 Aralık 2020 Çarşamba gününden itibaren Anaokulu 3, 4 ve 5 yaş öğrencilerinin eğitime sağlıklı bir şekilde devam etmeleri için gereken tedbirler uygulanmaya başlandı. Nano Tekonoloji Laboratuvarları'nda geliştirilmiş, Avrupa Birliği standartlarına göre üretilmiş, Sağlık Bakanlığı onaylı özel formüllü ve patentli Nano Gümüş Solüsyonu içeren sprey ile Burdur Bahçeşehir Koleji okul binalarının tüm alanları dezenfekte edildi ve öğrenciler için anti bakteriyel bir ortam sağlandı. Uygulandığı yerlerde 3 ile 6 ay arasında virüsleri ve bakterileri etkisiz hale getiren Nano İyon Dezenfeksiyonu, insan sağlığına zarar vermediği ve herhangi bir alerjen etki göstermediği belirtildi. Burdur Bahçeşehir Koleji tarafından öğrencilere, velilere ve çalışanlarına daha sağlıklı bir ortam sağlamak amacıyla kampüsün her bir alanına tüm titizlikle okulun kendi personelleri tarafından dezenfekte işlemini uygulandı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban: "Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle kampüsümüzde, Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemi yapılıyor. Coronavirüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar öğrencilerimize ve velilerimize daha sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla belirli periyotlarda Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemleri yapılmaya devam edilecektir. 16 Aralık 2020 Çarşamba gününden itibaren yüz yüze ve online eğitime devam edecek olan tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz." dedi.
Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak "Nano Gümüş İyon Teknolojisi" ile dezenfekte işlemi yapıldı.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak "Nano Gümüş İyon Teknolojisi" ile dezenfekte işlemi yapıldı.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açıklamada İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin online eğitime devam edeceği belirtilirken, Anaokulu öğrencilerinin yüz yüze eğitime devam etmeleri yönünde karar alındı. Karara göre eğitim planlamasına uygun olarak 16 Aralık 2020 Çarşamba gününden itibaren Anaokulu 3, 4 ve 5 yaş öğrencilerinin eğitime sağlıklı bir şekilde devam etmeleri için gereken tedbirler uygulanmaya başlandı. Nano Tekonoloji Laboratuvarları'nda geliştirilmiş, Avrupa Birliği standartlarına göre üretilmiş, Sağlık Bakanlığı onaylı özel formüllü ve patentli Nano Gümüş Solüsyonu içeren sprey ile Burdur Bahçeşehir Koleji okul binalarının tüm alanları dezenfekte edildi ve öğrenciler için anti bakteriyel bir ortam sağlandı. Uygulandığı yerlerde 3 ile 6 ay arasında virüsleri ve bakterileri etkisiz hale getiren Nano İyon Dezenfeksiyonu, insan sağlığına zarar vermediği ve herhangi bir alerjen etki göstermediği belirtildi. Burdur Bahçeşehir Koleji tarafından öğrencilere, velilere ve çalışanlarına daha sağlıklı bir ortam sağlamak amacıyla kampüsün her bir alanına tüm titizlikle okulun kendi personelleri tarafından dezenfekte işlemini uygulandı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban: "Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle kampüsümüzde, Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemi yapılıyor. Coronavirüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar öğrencilerimize ve velilerimize daha sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla belirli periyotlarda Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemleri yapılmaya devam edilecektir. 16 Aralık 2020 Çarşamba gününden itibaren yüz yüze ve online eğitime devam edecek olan tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.