BURCU GÜNEŞ’TEN MUHTEŞEM KONSER

Gündem 31.08.2021 - 13:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURCU GÜNEŞ’TEN MUHTEŞEM KONSER

BURCU GÜNEŞ’TEN MUHTEŞEM KONSER
  Burdur Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu Yıldönümüne özel konser düzenledi.     Özgürlük ve Demokrasi Meydanında düzenlenen konser Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek, Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Bu sahneyi bugün başka bir şekilde güçlendiren, en önemli değerlerimizden bir tanesi, milli bayramlarımızdan bir tanesini birlikte kutluyoruz. Neredeyse bir asır. Bir asıra bir yıl kala ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yoğu var ettiği ve sadece birkaç millete değil yedi düvele savaş verdiği, bu ülke topraklarını bize vatan yaptığı gündür bugün. Bayramımız kutlu olsun. Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve ebediyete uğurladığımız tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle bir kez daha anmak istiyorum. Onlar bize bu vatanı bıraktılar, bizde bizden sonraki çocuklarımıza tüm dünya coğrafyalarına dönüp baktığınızda olup biteni daha dikkatli izlersek bu ülkenin ne kadar kıymetli bir ülke olduğunu görüp, çocuklarımıza sözümüz var deyip sözümüzü tutmak zorundayız. Sözümüz var Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Bu vatanın, milletin değerini hep birlikte bilelim istiyorum” dedi.   Konserde Başkan Ercengiz, şarkıcı Burcu Güneş’e anmalık verdi.      
BURCU GÜNEŞ’TEN MUHTEŞEM KONSER

 

Burdur Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu Yıldönümüne özel konser düzenledi.

 

 

Özgürlük ve Demokrasi Meydanında düzenlenen konser Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek, Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Bu sahneyi bugün başka bir şekilde güçlendiren, en önemli değerlerimizden bir tanesi, milli bayramlarımızdan bir tanesini birlikte kutluyoruz. Neredeyse bir asır. Bir asıra bir yıl kala ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yoğu var ettiği ve sadece birkaç millete değil yedi düvele savaş verdiği, bu ülke topraklarını bize vatan yaptığı gündür bugün. Bayramımız kutlu olsun. Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve ebediyete uğurladığımız tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle bir kez daha anmak istiyorum. Onlar bize bu vatanı bıraktılar, bizde bizden sonraki çocuklarımıza tüm dünya coğrafyalarına dönüp baktığınızda olup biteni daha dikkatli izlersek bu ülkenin ne kadar kıymetli bir ülke olduğunu görüp, çocuklarımıza sözümüz var deyip sözümüzü tutmak zorundayız. Sözümüz var Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Bu vatanın, milletin değerini hep birlikte bilelim istiyorum” dedi.

 

Konserde Başkan Ercengiz, şarkıcı Burcu Güneş’e anmalık verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.