BUCAK'TA TRAFİK KAZASI

Gündem 29.03.2021 - 15:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK'TA TRAFİK KAZASI

BUCAK'TA TRAFİK KAZASI
Burdur’un Bucak İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.     Saat 14:30 sularında Bucak İlçesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Yeni Hastane kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 07 GS 660 plakalı otomobil ile bisikletin karıştığı trafik kazasında araç sürücüsü, bir çocuk ve bisiklet sürücüsü yaralandı.   Kaza ihbarı üzerine kaza mahalline 112 Acil Servis Ekipleri ve Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri intikal etti. Yaralılara ilk müdahalelerinin ardından sağlık ekipleri tarafından Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldılar.   Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.    
BUCAK'TA TRAFİK KAZASI

Burdur’un Bucak İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

 

 

Saat 14:30 sularında Bucak İlçesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Yeni Hastane kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 07 GS 660 plakalı otomobil ile bisikletin karıştığı trafik kazasında araç sürücüsü, bir çocuk ve bisiklet sürücüsü yaralandı.

 

Kaza ihbarı üzerine kaza mahalline 112 Acil Servis Ekipleri ve Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri intikal etti. Yaralılara ilk müdahalelerinin ardından sağlık ekipleri tarafından Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

 

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.