Bucak'ta Güneş Enerji Santrali Aktif Hale Getirilecek

Teknoloji 29.09.2017 - 09:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bucak'ta Güneş Enerji Santrali Aktif Hale Getirilecek

Güneş Enerji Santrali Aktif Hale Getirilecek
Bucak Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve BAKA tarafından da desteklenen  "Yenilenebilir Enerjiden İçilen Su" projesi kapsamında Bucak'ta yapılan ancak atıl durumda bulunan 110 KWh gücündeki güneş enerjisi santrali Bucak Belediye Başkanı, Kaymakam Yalçın Sezgin'in verdiği talimatlar sonucu aktif hale getirilecek. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı, Kaymakam Yalçın Sezgin, güneş enerji santralini aktif hale getirerek yıllık yaklaşık 120 bin TL'ye yakın tasarruf sağlayacağız." dedi. Başkan Sezgin açıklamasının devamında, "Güneş santralinin bulunduğu yer ile alakalı şu anda mevzuatla ilgili bir takım sıkıntıdan dolayı mülkiyet sorunu var. Mülkiyetle alakalı bu sorunu çözeceğiz ya da santrali yeni bir yere taşıyacağız. Bu konuda projeyi hazırlayan Park ve Bahçeler Müdürümüze gerekli talimatları verdim. Gerekli çalışmalar hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek en kısa zamanda bu sorunu da çözüme kavuşturacağız." dedi.
Güneş Enerji Santrali Aktif Hale Getirilecek

Bucak Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve BAKA tarafından da desteklenen  "Yenilenebilir Enerjiden İçilen Su" projesi kapsamında Bucak'ta yapılan ancak atıl durumda bulunan 110 KWh gücündeki güneş enerjisi santrali Bucak Belediye Başkanı, Kaymakam Yalçın Sezgin'in verdiği talimatlar sonucu aktif hale getirilecek. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı, Kaymakam Yalçın Sezgin, güneş enerji santralini aktif hale getirerek yıllık yaklaşık 120 bin TL'ye yakın tasarruf sağlayacağız." dedi.

Başkan Sezgin açıklamasının devamında, "Güneş santralinin bulunduğu yer ile alakalı şu anda mevzuatla ilgili bir takım sıkıntıdan dolayı mülkiyet sorunu var. Mülkiyetle alakalı bu sorunu çözeceğiz ya da santrali yeni bir yere taşıyacağız. Bu konuda projeyi hazırlayan Park ve Bahçeler Müdürümüze gerekli talimatları verdim. Gerekli çalışmalar hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek en kısa zamanda bu sorunu da çözüme kavuşturacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.