BOZKURT TOKİ'DE ÇALIŞMALAR HIZLA TAMAMLANIYOR

Gündem 01.05.2021 - 10:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BOZKURT TOKİ'DE ÇALIŞMALAR HIZLA TAMAMLANIYOR

BOZKURT TOKİ'DE ÇALIŞMALAR HIZLA TAMAMLANIYOR
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Bozkurt Mahallesi'nde TOKİ Kentsel Dönüşümde doğalgaz çalışmalarının başladığını duyurdu.   BOZKURT MAHALLESİ TOKİ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI  Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Başkan Volkan Mengi yaptıkları açıklamada, "Değerli Arkadaşlar, Burdur Merkez Bozkurt Mahallemizdeki Kentsel Dönüşümde 655 Konutun Yapımı Süratle Devam etmektedir. Dünden itibaren Görüşmelerimiz Sonrasında Konutların DOĞALGAZIN döşenmesinin Çalışmalarına Başlanmış Bulunmaktadır. Doğalgaz Çalışmalarından Sonra TOKİ Konutlarımızın İçerindeki Park, Bahçe ve Dinlenme Alanları ile Çevre Düzenlemeleri Çalışmalarına Başlanacaktır. Hak Sahiplerinin Kuraları Aralık Ayında Çekilmişti, Önümüzdeki Günlerde ise Hak Sahibi Dışındaki Konutların Sosyal Konut Kapsamında İlanı, Başvuruları yapılacaktır. İlimize Hayırlı Olsun." ifadelerini kullandılar.  
BOZKURT TOKİ'DE ÇALIŞMALAR HIZLA TAMAMLANIYOR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Bozkurt Mahallesi'nde TOKİ Kentsel Dönüşümde doğalgaz çalışmalarının başladığını duyurdu.

 

BOZKURT MAHALLESİ TOKİ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI 

Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Başkan Volkan Mengi yaptıkları açıklamada, "Değerli Arkadaşlar,
Burdur Merkez Bozkurt Mahallemizdeki Kentsel Dönüşümde 655 Konutun Yapımı Süratle Devam etmektedir. Dünden itibaren Görüşmelerimiz Sonrasında Konutların DOĞALGAZIN döşenmesinin Çalışmalarına Başlanmış Bulunmaktadır. Doğalgaz Çalışmalarından Sonra TOKİ Konutlarımızın İçerindeki Park, Bahçe ve Dinlenme Alanları ile Çevre Düzenlemeleri Çalışmalarına Başlanacaktır. Hak Sahiplerinin Kuraları Aralık Ayında Çekilmişti, Önümüzdeki Günlerde ise Hak Sahibi Dışındaki Konutların Sosyal Konut Kapsamında İlanı, Başvuruları yapılacaktır. İlimize Hayırlı Olsun." ifadelerini kullandılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.