BORCU OLANLAR DİKKAT! YAPILANDIRMADA YARIN SON GÜN

Gündem 29.09.2021 - 09:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BORCU OLANLAR DİKKAT! YAPILANDIRMADA YARIN SON GÜN

BORCU OLANLAR DİKKAT! YAPILANDIRMADA YARIN SON GÜN
Hazine ve Maliye Bakanlığının, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7326 Sayılı Kanun Genel Tebliği, Resmi Gazetede yayımlanarak geçtiğimiz aylarda yürürlüğe girdi.   Bazı kamu kurumlarına olan borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeden yararlanmak isteyenlerin, 30 Eylül 2021 tarihi gün sonuna kadar ilgili idareye başvurmaları gerekiyor. Öte yandan vergi barışından faydalanmak isteyen vatandaşlar da bu imkândan yararlanarak, ilk taksit döneminde borçlarını peşin ödemeleri halinde, hesaplanan vergiler üzerinden yüzde 10 indirim alabilecek.
BORCU OLANLAR DİKKAT! YAPILANDIRMADA YARIN SON GÜN

Hazine ve Maliye Bakanlığının, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7326 Sayılı Kanun Genel Tebliği, Resmi Gazetede yayımlanarak geçtiğimiz aylarda yürürlüğe girdi.

 

Bazı kamu kurumlarına olan borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeden yararlanmak isteyenlerin, 30 Eylül 2021 tarihi gün sonuna kadar ilgili idareye başvurmaları gerekiyor. Öte yandan vergi barışından faydalanmak isteyen vatandaşlar da bu imkândan yararlanarak, ilk taksit döneminde borçlarını peşin ödemeleri halinde, hesaplanan vergiler üzerinden yüzde 10 indirim alabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.