BOMBA İMHA TATBİKATI GERÇEĞİ ARATMADI

Gündem 12.04.2021 - 14:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BOMBA İMHA TATBİKATI GERÇEĞİ ARATMADI

Burdur’da Gerçeği Aratmayan Bomba İmha Tatbikatı...
Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçeğini aratmayan bomba imha tatbikatı gerçekleştirildi.   Senaryoya göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesine bir çanta içerisinde bomba bırakıldığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine Müdürlük personeli dışarı çıkartıldı ve Polise haber verildi. Olay yerine asayiş, Trafik, AFAD, UMKE, İtfaiye ve bomba imha ekipleri sevk edildi. Çevre güvenliğinin alınmasından sonra özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı çantayı fünye ile patlattı. Patlama sonrası çantanın boş olduğu anlaşıldı.   İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay yaptığı konuşmada, “Tatbikatlar gerçeğin aynısı olursa anlam ifade eder. Gerçeğine benzer bir planlama yapılmış. Bugün burada Afet ve Acil Durum yönetiminin hazırlık aşaması kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü Afet ve Acil Durum planımız dahilinde şüpheli paket/bomba tatbikatı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Amacımız gelişebilecek her türlü Afet ve Acil durumlarda hızlı bir şekilde mobilize olup, uygun ve etkin müdahalede bulunmak, müdürlüğümüze gelen ziyaretçi ve çalışanlarımızın can güvenliğini sağlamak, müdürlüğümüzün fiziksel ve fonksiyonel olarak afete hazırlıklı olup olmadığını tespit etmektir” ifadelerini kullandı.      
Burdur’da Gerçeği Aratmayan Bomba İmha Tatbikatı...

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçeğini aratmayan bomba imha tatbikatı gerçekleştirildi.
 

Senaryoya göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesine bir çanta içerisinde bomba bırakıldığı ihbarı yapıldı.

İhbar üzerine Müdürlük personeli dışarı çıkartıldı ve Polise haber verildi.
Olay yerine asayiş, Trafik, AFAD, UMKE, İtfaiye ve bomba imha ekipleri sevk edildi.
Çevre güvenliğinin alınmasından sonra özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı çantayı fünye ile patlattı. Patlama sonrası çantanın boş olduğu anlaşıldı.
 

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay yaptığı konuşmada, “Tatbikatlar gerçeğin aynısı olursa anlam ifade eder. Gerçeğine benzer bir planlama yapılmış. Bugün burada Afet ve Acil Durum yönetiminin hazırlık aşaması kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü Afet ve Acil Durum planımız dahilinde şüpheli paket/bomba tatbikatı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Amacımız gelişebilecek her türlü Afet ve Acil durumlarda hızlı bir şekilde mobilize olup, uygun ve etkin müdahalede bulunmak, müdürlüğümüze gelen ziyaretçi ve çalışanlarımızın can güvenliğini sağlamak, müdürlüğümüzün fiziksel ve fonksiyonel olarak afete hazırlıklı olup olmadığını tespit etmektir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.