BİRÇOK İLDE EŞ ZAMANLI FETÖ OPERASYONU DÜZENLENDİ LİSTEDE BURDUR’DA VAR

Asayiş 28.06.2021 - 15:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BİRÇOK İLDE EŞ ZAMANLI FETÖ OPERASYONU DÜZENLENDİ LİSTEDE BURDUR’DA VAR

18 ilde FETÖ terör örgütün askeri yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi.
Burdur’un da aralarında bulunduğu 18 ilde FETÖ’nün askeri yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi.   Balıkesir merkezli Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Gömeç ilçeleri ile Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Bingöl, Burdur, Çorum, Elâzığ, Gaziantep, Hakkâri, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya ve Zonguldak’ta FETÖ’nün TSK yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.   Şüphelilerin örgütle ankesörlü sabit hat ile irtibat kurdukları, 14'ünün aktif görevde, 9'unun ise kapatılan askeri okul öğrencisi olduğu tespit edildi.  
18 ilde FETÖ terör örgütün askeri yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Burdur’un da aralarında bulunduğu 18 ilde FETÖ’nün askeri yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

 

Balıkesir merkezli Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Gömeç ilçeleri ile Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Bingöl, Burdur, Çorum, Elâzığ, Gaziantep, Hakkâri, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya ve Zonguldak’ta FETÖ’nün TSK yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

 

Şüphelilerin örgütle ankesörlü sabit hat ile irtibat kurdukları, 14'ünün aktif görevde, 9'unun ise kapatılan askeri okul öğrencisi olduğu tespit edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.