Bir kadın zorla tutulduğunu söylediği evin penceresinden atladı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 03.09.2021 - 08:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

Bir kadın zorla tutulduğunu söylediği evin penceresinden atladı

bir kadın zorla tutulduğunu söylediği evin penceresinden atladı
Antalya'da zorla tutulduğunu iddia ettiği evin penceresinden atlayan kadın yaralandı. Muratpaşa ilçesinde bir apartmanın yaklaşık 10 metre yükseklikteki 1'inci kat penceresine çıkan Ş.N.E. (19) evde zorla tutulduğunu söyleyerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ş.N.E, polis ekipleri geldiği sırada pencereden atladı. Kadın önce park halindeki otomobilin üzerine, ardından beton zemine düştü. Yaralanan Ş.N.E, "Beni kaçırdılar. Zorla tutuyorlardı. Kimliğimi aldılar. Ailemle tehdit ediyorlar. Bodrum katına kilitlemekle tehdit ediyorlar. Beni kurtarın." dedi. Yaralı kadın, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Görgü tanıklarından Yılmaz Aktaş, "Pencereye çıkan kadın, alıkonulduğunu, işkence yapıldığını söyledi. Önce aşağıya pasaport attı. Kendisini daha önce burada görmemiştik. Demir kapılar nedeniyle çıkamadığını belirtti. Polisi aradık ama o sırada atladı. Arabaya çarpması onu yavaşlattı." dedi.
bir kadın zorla tutulduğunu söylediği evin penceresinden atladı

Antalya'da zorla tutulduğunu iddia ettiği evin penceresinden atlayan kadın yaralandı.

Muratpaşa ilçesinde bir apartmanın yaklaşık 10 metre yükseklikteki 1'inci kat penceresine çıkan Ş.N.E. (19) evde zorla tutulduğunu söyleyerek yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Ş.N.E, polis ekipleri geldiği sırada pencereden atladı. Kadın önce park halindeki otomobilin üzerine, ardından beton zemine düştü.

Yaralanan Ş.N.E, "Beni kaçırdılar. Zorla tutuyorlardı. Kimliğimi aldılar. Ailemle tehdit ediyorlar. Bodrum katına kilitlemekle tehdit ediyorlar. Beni kurtarın." dedi.

Yaralı kadın, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Görgü tanıklarından Yılmaz Aktaş, "Pencereye çıkan kadın, alıkonulduğunu, işkence yapıldığını söyledi. Önce aşağıya pasaport attı. Kendisini daha önce burada görmemiştik. Demir kapılar nedeniyle çıkamadığını belirtti. Polisi aradık ama o sırada atladı. Arabaya çarpması onu yavaşlattı." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.