BİLİM İNSANINDAN TÜYLER ÜRPERTEN AÇIKLAMA

Sağlık 24.08.2021 - 10:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BİLİM İNSANINDAN TÜYLER ÜRPERTEN AÇIKLAMA

BİLİM İNSANINDAN TÜYLER ÜRPERTEN AÇIKLAMA
İsviçre'de immünolog olarak görev yapan Doktor Sai Reddy, gelecek yıl kaçınılmaz olarak bir "süper varyantın" ortaya çıkacağını ve önümüzdeki yıllarda yeni aşıların geliştirilmesi gerektiğini söyledi.   Reddy, tüyler ürperten açıklamasında bunun Kovid-22 olarak tanımlanabileceğini ve Delta'dan daha da tehlikeli olabileceğini söyledi.   VİRÜSLE UZUN SÜRE BERABERİZ Profesör, virüsü ve insan bağışıklık sistemini "iki dansçı" olarak nitelendirdi. "Bağışıklık sistemi hareket eder ve virüs tepki verir. Virüsle uzun süre dans edeceğiz. Muhtemelen yıllarca, belki hayatımızın geri kalanında." Reddy son olarak, Beta ve Gama varyantlarının antikorları kısmen önleyebileceğini ve Delta'nın "çok daha bulaşıcı" olmasına rağmen "herhangi bir kaçış mutasyonu geliştirmediğini" söyledi.    
BİLİM İNSANINDAN TÜYLER ÜRPERTEN AÇIKLAMA

İsviçre'de immünolog olarak görev yapan Doktor Sai Reddy, gelecek yıl kaçınılmaz olarak bir "süper varyantın" ortaya çıkacağını ve önümüzdeki yıllarda yeni aşıların geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

 

Reddy, tüyler ürperten açıklamasında bunun Kovid-22 olarak tanımlanabileceğini ve Delta'dan daha da tehlikeli olabileceğini söyledi.

 

VİRÜSLE UZUN SÜRE BERABERİZ

Profesör, virüsü ve insan bağışıklık sistemini "iki dansçı" olarak nitelendirdi. "Bağışıklık sistemi hareket eder ve virüs tepki verir. Virüsle uzun süre dans edeceğiz. Muhtemelen yıllarca, belki hayatımızın geri kalanında."

Reddy son olarak, Beta ve Gama varyantlarının antikorları kısmen önleyebileceğini ve Delta'nın "çok daha bulaşıcı" olmasına rağmen "herhangi bir kaçış mutasyonu geliştirmediğini" söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.