BAŞKANLARDAN ESKİ BAŞKANLARA ZİYARET

13.02.2021 - 09:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKANLARDAN ESKİ BAŞKANLARA ZİYARET

TBMM İdare Amiri Mehmet Göker Ve Başkanlardan Eski Başkanlara Ziyaret...
TBMM İdare Amiri ve CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker bugün CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek ile birlikte CHP’nin geçmiş dönem il başkanları Süleyman Solmaz, Ali Özdemir ve Süleyman Erman'ı ziyaret ettiler.   Başkanlarımızın fikirleri ve düşünceleri bizim için oldukça önemli diyen Göker, eski başkanlarla gündemi değerlendirdiklerini söyledi. ERMAN’DAN NET SİYASİ MESAJLAR Eski Başkanlardan Süleyman Erman ise ziyaret sonrasında, yaptığı paylaşım dikkat çekiciydi. Ayrışmalar üzerinden en net mesajı veren Erman, “Kendi içimizde ayrışırız, tartışırız, kırılırız, barışırız birleşiriz. Şartlar ne olur ise olsun bizi biz yapan, bir arada tutan büyük güç Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında ülkemize ve memleketimize hizmet şiarımızdan asla vazgeçmeyiz” sözleri büyük beğeni topladı. Erman'ın bu çıkışı kamuoyunda, Muharrem İnce’nin yeni parti çalışmaları ile CHP’li bazı isimlerin istifa söylemlerine ve Burdur’da CHP’liler arasında yaşanan gerginliklere verilebilecek en güzel cevap olarak yorumlandı.  
TBMM İdare Amiri Mehmet Göker Ve Başkanlardan Eski Başkanlara Ziyaret...

TBMM İdare Amiri ve CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker bugün CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek ile birlikte CHP’nin geçmiş dönem il başkanları Süleyman Solmaz, Ali Özdemir ve Süleyman Erman'ı ziyaret ettiler.

 

Başkanlarımızın fikirleri ve düşünceleri bizim için oldukça önemli diyen Göker, eski başkanlarla gündemi değerlendirdiklerini söyledi.

ERMAN’DAN NET SİYASİ MESAJLAR

Eski Başkanlardan Süleyman Erman ise ziyaret sonrasında, yaptığı paylaşım dikkat çekiciydi. Ayrışmalar üzerinden en net mesajı veren Erman, “Kendi içimizde ayrışırız, tartışırız, kırılırız, barışırız birleşiriz. Şartlar ne olur ise olsun bizi biz yapan, bir arada tutan büyük güç Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında ülkemize ve memleketimize hizmet şiarımızdan asla vazgeçmeyiz” sözleri büyük beğeni topladı. Erman'ın bu çıkışı kamuoyunda, Muharrem İnce’nin yeni parti çalışmaları ile CHP’li bazı isimlerin istifa söylemlerine ve Burdur’da CHP’liler arasında yaşanan gerginliklere verilebilecek en güzel cevap olarak yorumlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.