BAŞKANIN DARP EDİLMESİ SONRASI İLK TEPKİ BAŞKAN SELİMOĞLU'NDAN

Gündem 22.09.2021 - 09:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKANIN DARP EDİLMESİ SONRASI İLK TEPKİ BAŞKAN SELİMOĞLU'NDAN

BAŞKANIN DARP EDİLMESİ SONRASI İLK TEPKİ BAŞKAN SELİMOĞLU'NDAN
Burdur, AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ömür Karakaya’ya bugün Salı pazarında Manavlar Odası Başkanı Tuncay Yiğit ve beraberindeki 3 kişinin saldırdığı iddiaları ile çalkalandı.   Edinilen bilgilere göre Salı pazarında pazarcılık yapan AK Partili Başkan Ömür Karakaya ile Manavlar Odası Başkanı Tuncay Yiğit arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın ilerlemesi üzerinde Yiğit ile birlikte 3 kişinin Karakaya’ya saldırdığı öğrenildi. Tartışmanın sebebinin geçtiğimiz günlerde Tuncay Yiğit’in AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ile ilgili yaptığı paylaşım olduğu öğrenildi. Olay sonrası Karakaya’nın şikayetçi olduğu edinilen bilgiler arasında.   İLK TEPKİ SELİMOĞLU’NDAN Yaşanan darp olayı sonrası ilk tepki Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu’ndan geldi. Yaşanan olayla ilgili paylaşımda bulunan Başkan Selimoğlu, olay anında kameraların kapatıldığını iddia etti. Selimoğlu saldırı anında güvenlik kameraların çalışmamasıyla ilgili, olaydan yaklaşık bir saat önce sosyal medyada kameraların arızalı olduğunun duyurulduğu, olayın büyük bir tezgâh olduğunu öne sürdü.   Selimoğlu’nun paylaşımı şu şekilde: Burdur Manavlar Odası Başkanı Tuncay Yiğit’in ve Yönetimde oldukları duyumu alınan 3 arkadaşı ile birlikte Pazarcılık yapan Ak Parti Karamanlı İlçe Başkanımız Ömür Karakaya’nın Burdur Pazarındaki tezgahına giderek kavga çıkarmışlar, küstahça saldırıda bulunmuşlar ve Darp etmişlerdir. Yapılan bu hareketi şiddetle kınıyorum. Kendilerini akıllı sanan bu kişiler önceden büyük bir tezgâh hazırlamışlar, olaydan birkaç saat önce sosyal medya hesaplarından Pazar yerinde Kameraların arızalı olduğunu açıklayan bir paylaşımda bulunmuşlardır. Elbet bu oyun bozulacak ve Adalet yerini bulacaktır.  
BAŞKANIN DARP EDİLMESİ SONRASI İLK TEPKİ BAŞKAN SELİMOĞLU'NDAN

Burdur, AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ömür Karakaya’ya bugün Salı pazarında Manavlar Odası Başkanı Tuncay Yiğit ve beraberindeki 3 kişinin saldırdığı iddiaları ile çalkalandı.

 

Edinilen bilgilere göre Salı pazarında pazarcılık yapan AK Partili Başkan Ömür Karakaya ile Manavlar Odası Başkanı Tuncay Yiğit arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın ilerlemesi üzerinde Yiğit ile birlikte 3 kişinin Karakaya’ya saldırdığı öğrenildi. Tartışmanın sebebinin geçtiğimiz günlerde Tuncay Yiğit’in AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ile ilgili yaptığı paylaşım olduğu öğrenildi. Olay sonrası Karakaya’nın şikayetçi olduğu edinilen bilgiler arasında.

 

İLK TEPKİ SELİMOĞLU’NDAN

Yaşanan darp olayı sonrası ilk tepki Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu’ndan geldi. Yaşanan olayla ilgili paylaşımda bulunan Başkan Selimoğlu, olay anında kameraların kapatıldığını iddia etti. Selimoğlu saldırı anında güvenlik kameraların çalışmamasıyla ilgili, olaydan yaklaşık bir saat önce sosyal medyada kameraların arızalı olduğunun duyurulduğu, olayın büyük bir tezgâh olduğunu öne sürdü.

 

Selimoğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

Burdur Manavlar Odası Başkanı Tuncay Yiğit’in ve Yönetimde oldukları duyumu alınan 3 arkadaşı ile birlikte Pazarcılık yapan Ak Parti Karamanlı İlçe Başkanımız Ömür Karakaya’nın Burdur Pazarındaki tezgahına giderek kavga çıkarmışlar, küstahça saldırıda bulunmuşlar ve Darp etmişlerdir.

Yapılan bu hareketi şiddetle kınıyorum.

Kendilerini akıllı sanan bu kişiler önceden büyük bir tezgâh hazırlamışlar, olaydan birkaç saat önce sosyal medya hesaplarından Pazar yerinde Kameraların arızalı olduğunu açıklayan bir paylaşımda bulunmuşlardır.

Elbet bu oyun bozulacak ve Adalet yerini bulacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.