BAŞKAN ÜNAL'DAN BUCAK'A GELEN ÖĞRENCİLERE 'HOŞGELDİNİZ' MESAJI

Gündem 01.09.2021 - 08:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ÜNAL'DAN BUCAK'A GELEN ÖĞRENCİLERE 'HOŞGELDİNİZ' MESAJI

BAŞKAN ÜNAL'DAN BUCAK'A GELEN ÖĞRENCİLERE 'HOŞGELDİNİZ' MESAJI
Türkiye’de milyonlarca gencin geleceğine yön vermek için girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2021 yılı yerleştirme sonuçları açıklandı.     Bu yıl da yüzlerce genç, Bucak'ta bulunan Hikmet Tolunay MYO, Emin Gülmez MYO ve Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji Fakültesini tercih etti.  Sonuçların ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur'un ilçeleri ve Türkiye’nin dört bir yanından eğitim görmeye gelecek gençlere “hoş geldiniz” dedi. EMRULLAH ABİNİZ BURADA Sözlerine öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek başlayan Başkan Emrullah Ünal, “Bin bir engeli aşarak geleceğine yön vermek için Bucak'taki okullara gelen değerli kardeşlerime hoş geldiniz diyorum. Üniversite eğitiminiz boyunca sizlerin yanında olup, mutlu bir eğitim hayatı geçirmeniz için elimizden ne geliyorsa yapacağımıza hiç şüpheniz olmasın. Tercihinizi Türkiye’nin nadide üniversitesine ev sahipliği yapan Burdur’umuzdan, Bucak’ımızdan kullanmanız bizi ayrıca mutlu etti. Bu şehri çok seveceksiniz. Bir çayımızı içmeye belediyemize de bekliyoruz... Emrullah Abiniz burada” İfadelerini kullandı.  
BAŞKAN ÜNAL'DAN BUCAK'A GELEN ÖĞRENCİLERE 'HOŞGELDİNİZ' MESAJI

Türkiye’de milyonlarca gencin geleceğine yön vermek için girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2021 yılı yerleştirme sonuçları açıklandı.

 

 

Bu yıl da yüzlerce genç, Bucak'ta bulunan Hikmet Tolunay MYO, Emin Gülmez MYO ve Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji Fakültesini tercih etti.  Sonuçların ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur'un ilçeleri ve Türkiye’nin dört bir yanından eğitim görmeye gelecek gençlere “hoş geldiniz” dedi.

EMRULLAH ABİNİZ BURADA

Sözlerine öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek başlayan Başkan Emrullah Ünal, “Bin bir engeli aşarak geleceğine yön vermek için Bucak'taki okullara gelen değerli kardeşlerime hoş geldiniz diyorum. Üniversite eğitiminiz boyunca sizlerin yanında olup, mutlu bir eğitim hayatı geçirmeniz için elimizden ne geliyorsa yapacağımıza hiç şüpheniz olmasın. Tercihinizi Türkiye’nin nadide üniversitesine ev sahipliği yapan Burdur’umuzdan, Bucak’ımızdan kullanmanız bizi ayrıca mutlu etti. Bu şehri çok seveceksiniz. Bir çayımızı içmeye belediyemize de bekliyoruz... Emrullah Abiniz burada” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.