BAŞKAN ULUSOY MÜJDEYİ VERDİ ‘PROJENİN KURULUM ÇALIŞMASI BAŞLADI’

Gündem 02.05.2021 - 10:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ULUSOY MÜJDEYİ VERDİ ‘PROJENİN KURULUM ÇALIŞMASI BAŞLADI’

BAŞKAN ULUSOY MÜJDEYİ VERDİ ‘PROJENİN KURULUM ÇALIŞMASI BAŞLADI’
Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, sera projesinde ilk kurulum çalışmalarının başladığını duyurdu.   Başkan Ali Ulusoy yaptığı açıklamada, "Belediyemiz ortaklığı olan Ağlasun Yatırım A.Ş ile başlatmış olduğumuz sera projesinde ilk kurulum çalışmalarımız başlamıştır. Bu projemiz ile birlikte çilek ve çilek fidesi üretimi yapmak için çilek fidesi dikim çalışmalarımızda başlamış bulunmaktadır. Çilek fidesi dikimi yapan işçilerimizi ziyaret ederek kolay gelsin dileklerimizi ilettik, aynı zamanda 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutladık. Şirket ortaklarımıza ve Ağlasun'umuza hayırlı uğurlu olsun inşallah." ifadelerini kullandı    
BAŞKAN ULUSOY MÜJDEYİ VERDİ ‘PROJENİN KURULUM ÇALIŞMASI BAŞLADI’

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, sera projesinde ilk kurulum çalışmalarının başladığını duyurdu.

 

Başkan Ali Ulusoy yaptığı açıklamada, "Belediyemiz ortaklığı olan Ağlasun Yatırım A.Ş ile başlatmış olduğumuz sera projesinde ilk kurulum çalışmalarımız başlamıştır. Bu projemiz ile birlikte çilek ve çilek fidesi üretimi yapmak için çilek fidesi dikim çalışmalarımızda başlamış bulunmaktadır. Çilek fidesi dikimi yapan işçilerimizi ziyaret ederek kolay gelsin dileklerimizi ilettik, aynı zamanda 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutladık.
Şirket ortaklarımıza ve Ağlasun'umuza hayırlı uğurlu olsun inşallah." ifadelerini kullandı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.