BAŞKAN TUNCAY YİĞİT AÇIKLAMADA BULUNDU

Gündem 22.09.2021 - 09:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN TUNCAY YİĞİT AÇIKLAMADA BULUNDU

BAŞKAN TUNCAY YİĞİT AÇIKLAMADA BULUNDU
Burdur Salı Pazarında pazarcılık yapan Ak Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ömür Karakaya'ya saldırdığı iddia edilen Manavcılar Odası Başkanı Tuncay Yiğit açıklamada bulundu.   Başkan Yiğit, esnaf ziyareti sırasında Karakaya'nın siyasi parti kimliğini kullanarak fiziksel müdahalede bulunduğunu öne sürdü. Yiğit, ''bu olayı siyasi çatışmalara çevirmek isteyenlere fırsat vermeyeceğim'' dedi.   Tuncay Yiğit'in açıklaması şu şekilde: Bugün başımıza gelen tatsız hadiseye dayanarak esnafına sahip çıkan ve çıkmak için bugüne kadar çaba gösteren şahsıma esnaf ziyareti sırasında kendini siyasi parti kimliğini kullanarak fiziksel müdahaleye uğramış bulunmaktayım. Kendimi savunmak için girdiğim arbede de bazı hadiseler yaşandı ve bunu kendi lehlerine çevirmek isteyen esnafların yanında bulunmayan kendileri kaostan beslenen bazı kurum yetkilileri işi siyasi boyuta dökerek daha önce yaptığım paylaşımların haklılığını ortaya koymuşlardır. Benim esnafım benim esnaflara ne kadar yakın olduğumu bilirler. Bu karalama operasyonuna itibar etmeyeceklerdir. Bu olayı siyasi çatışmalara çevirmek isteyenlere fırsat vermeyeceğim.  
BAŞKAN TUNCAY YİĞİT AÇIKLAMADA BULUNDU

Burdur Salı Pazarında pazarcılık yapan Ak Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ömür Karakaya'ya saldırdığı iddia edilen Manavcılar Odası Başkanı Tuncay Yiğit açıklamada bulundu.

 

Başkan Yiğit, esnaf ziyareti sırasında Karakaya'nın siyasi parti kimliğini kullanarak fiziksel müdahalede bulunduğunu öne sürdü. Yiğit, ''bu olayı siyasi çatışmalara çevirmek isteyenlere fırsat vermeyeceğim'' dedi.

 

Tuncay Yiğit'in açıklaması şu şekilde:

Bugün başımıza gelen tatsız hadiseye dayanarak esnafına sahip çıkan ve çıkmak için bugüne kadar çaba gösteren şahsıma esnaf ziyareti sırasında kendini siyasi parti kimliğini kullanarak fiziksel müdahaleye uğramış bulunmaktayım. Kendimi savunmak için girdiğim arbede de bazı hadiseler yaşandı ve bunu kendi lehlerine çevirmek isteyen esnafların yanında bulunmayan kendileri kaostan beslenen bazı kurum yetkilileri işi siyasi boyuta dökerek daha önce yaptığım paylaşımların haklılığını ortaya koymuşlardır. Benim esnafım benim esnaflara ne kadar yakın olduğumu bilirler. Bu karalama operasyonuna itibar etmeyeceklerdir. Bu olayı siyasi çatışmalara çevirmek isteyenlere fırsat vermeyeceğim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.