BAŞKAN SOYER ‘BURDUR İLE İZMİR ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ’

Gündem 04.07.2021 - 18:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SOYER ‘BURDUR İLE İZMİR ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ’

BAŞKAN SOYER ‘BURDUR İLE İZMİR ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ’
İzmir ile Burdur arasında gönül köprüsü kuruluyor.   İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan Ercengiz’in misafiri olarak Burdur’a geldi.   Burdur’un dünyaca ünlü salda gölünü ve Burdur’un tarihi alanlarını gezen Soyer CHP İl Başkanlığında basın toplantısı yaptı.   Soyer basın toplantısında, “CHP olarak iktidara cok yakınız ancak yakın olmak kazanmak anlamına gelmez önce bizler birbirimizi anlamamız lazım. Halka inip çalışmamız gerek. Belediyeler olarak başarılı olmamız gerek. Bizler eleştirerek bir yere varamayız bizler iktidar oldugumuzda neler degişecek bunu anlatmalıyız izmir belediyesi olarak Burdur ile bir gönül bağımız var nasip olursa pandemiden dolayı geç kalan çalışmamıza devam edecegiz İzmirden Burdur’a gönül bağı kurup izmirli vatandaşlarımıza bu güzel Burdur’umuzu tanıtmak istiyoruz. Bunu da  belediye olarak başaracağız.” Şeklinde konuştu.         
BAŞKAN SOYER ‘BURDUR İLE İZMİR ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ’


İzmir ile Burdur arasında gönül köprüsü kuruluyor.


 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan Ercengiz’in misafiri olarak Burdur’a geldi.

 

Burdur’un dünyaca ünlü salda gölünü ve Burdur’un tarihi alanlarını gezen Soyer CHP İl Başkanlığında basın toplantısı yaptı.
 

Soyer basın toplantısında, “CHP olarak iktidara cok yakınız ancak yakın olmak kazanmak anlamına gelmez önce bizler birbirimizi anlamamız lazım. Halka inip çalışmamız gerek. Belediyeler olarak başarılı olmamız gerek. Bizler eleştirerek bir yere varamayız bizler iktidar oldugumuzda neler degişecek bunu anlatmalıyız izmir belediyesi olarak Burdur ile bir gönül bağımız var nasip olursa pandemiden dolayı geç kalan çalışmamıza devam edecegiz İzmirden Burdur’a gönül bağı kurup izmirli vatandaşlarımıza bu güzel Burdur’umuzu tanıtmak istiyoruz. Bunu da  belediye olarak başaracağız.” Şeklinde konuştu. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.