BAŞKAN ŞİMŞEK ‘BURDUR BELEDİYESİ YUNANİSTAN’A HİZMET GÖTÜREN BİR KURUM MUDUR’

Gündem 25.08.2021 - 13:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ŞİMŞEK ‘BURDUR BELEDİYESİ YUNANİSTAN’A HİZMET GÖTÜREN BİR KURUM MUDUR’

BAŞKAN ŞİMŞEK ‘BURDUR BELEDİYESİ YUNANİSTAN’A HİZMET GÖTÜREN BİR KURUM MUDUR’
Burdur CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek yeni yapılacak olan meydan projesi hakkında açıklama yaptı.   Meydan projesi hakkında açıklamalarda bulunan Şimşek, "AK Parti Burdur Milletvekili Sayın Bayram Özçelik’in yeni yapılacak olan Burdur Kent Meydanı ile ilgili yaptığı açıklamayı okudum ve fikirlerinin bir kısmına katılıyor ve kendisine teşekkür ediyorum. Konuyla ilgili olarak şunları da söylemek istiyorum. Özel İdare binası Özel İdare marifetiyle köylere hizmet götüren bir kurum da Burdur Belediyesi Yunanistan’a hizmet götüren bir kurum mudur? Nihayetinde her iki kurumda bizlerin vergileri ile bizlere hizmet etmeye çalışan kurumlardır. Belediye’nin İl Özel İdare Binasını illa satın alması gerekir veya takas etmesi gerekir söylemi AK Partinin kurnazca aslında meydanın yapılmasını engellemeye çalışmasının şirin gözükmeye çalışan adımından başka bir şey değildir. Buradan deneyimli Milletvekilimiz Bayram Özçelik ve AK Partiye bir teklifte bulunmak istiyorum. İlla bir yer satın alınarak veya takas edilerek Burdur Kent Meydanı yapılacaksa bizler size yıkılan 4 cephesi açık, daha kullanılabilir bir alan olan Burdur Belediye Binasını değerinde bir fiyata veya taşınmaz karşılığında verelim, İl Özel İdaresi olarak Burdur Kent Meydanını battı çıktılı, üst geçitli, altı otoparklı ve/veya nasıl istiyorsanız Cumhuriyetimizin 100.yılına yakışır bir kent meydanını siz yapın bizlerde sizlere sonuna kadar destek verelim ve alkışlayalım. Hem bu sayede açıkladığınız gibi Ak Partili Belediye döneminde 2004-2014 yılları arasında Sebahattin Akkaya Başkanın Meclisten geçirdiği 1/5000’lik plana da sadık kalmış olur ve o dönem Belediyeye söz geçirip yaptıramadığınız meydan projesini de uygulamış olursunuz. Ben bu teklifin kabulü için Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’i ikna etmeye hazırım." Dedi.
BAŞKAN ŞİMŞEK ‘BURDUR BELEDİYESİ YUNANİSTAN’A HİZMET GÖTÜREN BİR KURUM MUDUR’

Burdur CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek yeni yapılacak olan meydan projesi hakkında açıklama yaptı.

 

Meydan projesi hakkında açıklamalarda bulunan Şimşek, "AK Parti Burdur Milletvekili Sayın Bayram Özçelik’in yeni yapılacak olan Burdur Kent Meydanı ile ilgili yaptığı açıklamayı okudum ve fikirlerinin bir kısmına katılıyor ve kendisine teşekkür ediyorum.

Konuyla ilgili olarak şunları da söylemek istiyorum. Özel İdare binası Özel İdare marifetiyle köylere hizmet götüren bir kurum da Burdur Belediyesi Yunanistan’a hizmet götüren bir kurum mudur? Nihayetinde her iki kurumda bizlerin vergileri ile bizlere hizmet etmeye çalışan kurumlardır. Belediye’nin İl Özel İdare Binasını illa satın alması gerekir veya takas etmesi gerekir söylemi AK Partinin kurnazca aslında meydanın yapılmasını engellemeye çalışmasının şirin gözükmeye çalışan adımından başka bir şey değildir.

Buradan deneyimli Milletvekilimiz Bayram Özçelik ve AK Partiye bir teklifte bulunmak istiyorum. İlla bir yer satın alınarak veya takas edilerek Burdur Kent Meydanı yapılacaksa bizler size yıkılan 4 cephesi açık, daha kullanılabilir bir alan olan Burdur Belediye Binasını değerinde bir fiyata veya taşınmaz karşılığında verelim, İl Özel İdaresi olarak Burdur Kent Meydanını battı çıktılı, üst geçitli, altı otoparklı ve/veya nasıl istiyorsanız Cumhuriyetimizin 100.yılına yakışır bir kent meydanını siz yapın bizlerde sizlere sonuna kadar destek verelim ve alkışlayalım. Hem bu sayede açıkladığınız gibi Ak Partili Belediye döneminde 2004-2014 yılları arasında Sebahattin Akkaya Başkanın Meclisten geçirdiği 1/5000’lik plana da sadık kalmış olur ve o dönem Belediyeye söz geçirip yaptıramadığınız meydan projesini de uygulamış olursunuz.

Ben bu teklifin kabulü için Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’i ikna etmeye hazırım." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.