BAŞKAN SELİMOĞLU ‘KARAMANLI DAHA DÜZENLİ OLACAK’

Gündem 04.09.2021 - 21:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘KARAMANLI DAHA DÜZENLİ OLACAK’

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘KARAMANLI DAHA DÜZENLİ OLACAK’
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Karamanlı'nın daha düzenli olacağını söyleyerek mermer artıklarının temizlendiğini duyurdu.     Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "20 yılı aşkın süredir Mermer Fabrikaları tarafından Blok ve Moloz kesimi sonucu kalan çamur ve toz halindeki artıkların döküldüğü Bozdağ’daki araziler Biogaz Tesisi yatırımcı Firma Fortis Enerji tarafından temizlenerek alan düzleniyor. Hayvancılık alanı olarak belirlediğimiz alanlanda düzenlemeler, arazi alımı ve istimlak işlemlerimiz devam edecek. Arazinin temizlenmesinde emeği geöen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. KARAMANLI DAHA DÜZENLİ OLACAK
BAŞKAN SELİMOĞLU ‘KARAMANLI DAHA DÜZENLİ OLACAK’

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Karamanlı'nın daha düzenli olacağını söyleyerek mermer artıklarının temizlendiğini duyurdu.

 

 

Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "20 yılı aşkın süredir Mermer Fabrikaları tarafından Blok ve Moloz kesimi sonucu kalan çamur ve toz halindeki artıkların döküldüğü Bozdağ’daki araziler Biogaz Tesisi yatırımcı Firma Fortis Enerji tarafından temizlenerek alan düzleniyor.
Hayvancılık alanı olarak belirlediğimiz alanlanda düzenlemeler, arazi alımı ve istimlak işlemlerimiz devam edecek.
Arazinin temizlenmesinde emeği geöen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
KARAMANLI DAHA DÜZENLİ OLACAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.