BAŞKAN SELİMOĞLU İKİNCİ MÜJDEYİ AÇIKLADI

Gündem 10.06.2021 - 14:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU İKİNCİ MÜJDEYİ AÇIKLADI

Başkan Selimoğlu İkinci Müjdeyi Açıkladı Yüzme Havuzu Yapılacak...
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Ankara dönüşünde 2 müjde ile döndüğünü söylemişti.     Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 2. müjdenin kapalı yüzme havuzu olduğunu açıkladı.   Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, " Gençlerimizin, Çocuklarımızın ve Halkımızın uzun zamandır beklediği Kapalı Yüzme Havuzu kazandırmak için yoğun çabalarımız oldu. Milletvekillerimiz Sn. Bayram ÖZÇELİK ve Sn. Yasin UĞUR’un çabaları ile Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’ndan Kapalı Yüzme Havuzu yatırımının sözünü aldık. Kapalı Yüzme Havuzumuz şimdiden hayırlı olsun Hemşerilerimize hizmet yolunda bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Milletvekillerimize, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatımıza, Şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim. Her şey Güzel Karamanlımız İçin Her şey Geleceğimizin Teminatı Gençlerimiz ve Çocuklarımız için" ifadelerini kullandı.  
Başkan Selimoğlu İkinci Müjdeyi Açıkladı Yüzme Havuzu Yapılacak...

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Ankara dönüşünde 2 müjde ile döndüğünü söylemişti.

 

 

Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 2. müjdenin kapalı yüzme havuzu olduğunu açıkladı.

 

Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, " Gençlerimizin, Çocuklarımızın ve Halkımızın uzun zamandır beklediği Kapalı Yüzme Havuzu kazandırmak için yoğun çabalarımız oldu. Milletvekillerimiz Sn. Bayram ÖZÇELİK ve Sn. Yasin UĞUR’un çabaları ile Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’ndan Kapalı Yüzme Havuzu yatırımının sözünü aldık.
Kapalı Yüzme Havuzumuz şimdiden hayırlı olsun Hemşerilerimize hizmet yolunda bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Milletvekillerimize, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatımıza, Şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim. Her şey Güzel Karamanlımız İçin Her şey Geleceğimizin Teminatı Gençlerimiz ve Çocuklarımız için" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.