BAŞKAN SELİMOĞLU DUYURDU 15 GÜN ASKIYA ÇIKTI

Gündem 15.01.2021 - 10:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU DUYURDU 15 GÜN ASKIYA ÇIKTI

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İlçedeki 2 alanda imar çalışmalarının başladığını duyurdu…
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İlçedeki 2 alanda imar çalışmalarının başladığını duyurdu.   18. Madde uygulaması yapıldığını belirten Başkan Selimoğlu, 15 gün askıya çıktığını duyurarak vatandaşların arazileri kontrol etmesini itiraz etmek isteyenlerin de başvuru yapması gerektiğini söyledi.   Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; " 2 ALANDAKİ İMAR ÇALIŞMALARIMIZ 18 UYGULAMASI 15 GÜN ASKIYA ÇIKTI ARAZİNİZİ LÜTFEN KONTROL EDİNİZ Belediye Meclisimizin 12.02.2009 tarih ve 3/1 l sayılı Meclis Kararı ile imar planına dahil edilen alanların l8. Madde Uygulaması "Cumhurbaşkanlığı On Birinci Kalkınma Planı Kapsamında" yapılan Örnek İmar Uygulamaları Projesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'nce yapılmıştır. 18. Madde Uygulaması yapılan alanlara ait (Alageriş Mevki ile Karayollarının altından başlayarak Hakan Sevim Fen Lisesi’nin altına kadar olan bölge) 2 pafta ve dağıtım cetvelleri Belediyemiz İlan Panosuna 15 (onbeş) gün süre ile asılmış olup itirazda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne başvurmaları ilanen duyurulur."  
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İlçedeki 2 alanda imar çalışmalarının başladığını duyurdu…

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İlçedeki 2 alanda imar çalışmalarının başladığını duyurdu.

 

18. Madde uygulaması yapıldığını belirten Başkan Selimoğlu, 15 gün askıya çıktığını duyurarak vatandaşların arazileri kontrol etmesini itiraz etmek isteyenlerin de başvuru yapması gerektiğini söyledi.

 

Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

" 2 ALANDAKİ İMAR ÇALIŞMALARIMIZ

18 UYGULAMASI 15 GÜN ASKIYA ÇIKTI

ARAZİNİZİ LÜTFEN KONTROL EDİNİZ

Belediye Meclisimizin 12.02.2009 tarih ve 3/1 l sayılı Meclis Kararı ile imar planına dahil edilen alanların l8. Madde Uygulaması "Cumhurbaşkanlığı On Birinci Kalkınma Planı Kapsamında" yapılan Örnek İmar Uygulamaları Projesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'nce yapılmıştır. 18. Madde Uygulaması yapılan alanlara ait (Alageriş Mevki ile Karayollarının altından başlayarak Hakan Sevim Fen Lisesi’nin altına kadar olan bölge) 2 pafta ve dağıtım cetvelleri Belediyemiz İlan Panosuna 15 (onbeş) gün süre ile asılmış olup itirazda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne başvurmaları ilanen duyurulur."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.