BAŞKAN SELİMOĞLU ‘CAFE KARAMANLI’MIZA ÇOK YAKIŞACAK’

Gündem 17.10.2021 - 12:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘CAFE KARAMANLI’MIZA ÇOK YAKIŞACAK’

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘CAFE KARAMANLI’MIZA ÇOK YAKIŞACAK’
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Karamanlı'ya modern kafe yaptıklarını duyurdu.     Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "İlçemize modern ve ferah bir kafe kazandırmak için çalışmalarımıza hız verdik. Dış görünüşü, Şık oturma grupları, yerden ısıtması ile ferah ve şık bir işletme olacak. nşaatında emeği Saim UĞUREL’e, ekibine, Nedim NEŞVAT Ustama, ekibine ve Belediye Personellerime teşekkür ederim. CAFE KARAMANLI’MIZA ÇOK YAKIŞACAK" ifadelerini kullandı.  
BAŞKAN SELİMOĞLU ‘CAFE KARAMANLI’MIZA ÇOK YAKIŞACAK’

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Karamanlı'ya modern kafe yaptıklarını duyurdu.

 

 

Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "İlçemize modern ve ferah bir kafe kazandırmak için çalışmalarımıza hız verdik. Dış görünüşü, Şık oturma grupları, yerden ısıtması ile ferah ve şık bir işletme olacak. nşaatında emeği Saim UĞUREL’e, ekibine, Nedim NEŞVAT Ustama, ekibine ve Belediye Personellerime teşekkür ederim. CAFE KARAMANLI’MIZA ÇOK YAKIŞACAK" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.