BAŞKAN SELİMOĞLU ‘BELEDİYEMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİM’

Gündem 25.09.2021 - 09:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘BELEDİYEMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİM’

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘BELEDİYEMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİM’
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Belediyeye 5 adet TOKİ Konutu kazandırdı.   Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmaları hız kesmeden devam ettiren Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu,’’ Yaşlılar ve ihtiyaç sahipleri için Umut Evleri ‘’ olarak değerlendirilmek üzere 1. Etap TOKİ’den 4 daire satın almasının ardından 2. Etap TOKİ’lerden 5 daire daha alınarak devir tesliminin yapıldığını duyurdu.   Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Fatih Selimoğlu, "Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) idaresi tarafından yapımı ve teslimatları tamamlanan 2. Etap TOKİ konutlarından 5 adet 2+1 daire Belediye Başkanlığımızca TOKİ idaresinden satın alınarak devir işlemleri tamamlanmıştır. Bu konutlarla birlikte 1. Etaplarda 4 konut 2. Etaplarda 5 konut olmak üzere toplamda 9 konut Belediye Başkanlığımıza kazandırılmıştır. 1.Etap TOKİ’lerde yaşlı ve ihtiyaç Sahipleri için ‘’Umut Evi’’ olarak planlanan dairelerin kullanılmasının ardından ihtiyaç olması halinde 2. Etap TOKİ konutlarından alınan 5 daire de ‘’Umut Evi’’ projesi doğrultusunda kullanılacaktır. Konutların belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.  
BAŞKAN SELİMOĞLU ‘BELEDİYEMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİM’

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Belediyeye 5 adet TOKİ Konutu kazandırdı.

 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmaları hız kesmeden devam ettiren Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu,’’ Yaşlılar ve ihtiyaç sahipleri için Umut Evleri ‘’ olarak değerlendirilmek üzere 1. Etap TOKİ’den 4 daire satın almasının ardından 2. Etap TOKİ’lerden 5 daire daha alınarak devir tesliminin yapıldığını duyurdu.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Fatih Selimoğlu, "Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) idaresi tarafından yapımı ve teslimatları tamamlanan 2. Etap TOKİ konutlarından 5 adet 2+1 daire Belediye Başkanlığımızca TOKİ idaresinden satın alınarak devir işlemleri tamamlanmıştır. Bu konutlarla birlikte 1. Etaplarda 4 konut 2. Etaplarda 5 konut olmak üzere toplamda 9 konut Belediye Başkanlığımıza kazandırılmıştır.

1.Etap TOKİ’lerde yaşlı ve ihtiyaç Sahipleri için ‘’Umut Evi’’ olarak planlanan dairelerin kullanılmasının ardından ihtiyaç olması halinde 2. Etap TOKİ konutlarından alınan 5 daire de ‘’Umut Evi’’ projesi doğrultusunda kullanılacaktır.

Konutların belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.