BAŞKAN ÖZEL ‘BİR YILLIK EMEK KÜL OLMASIN’

Tarım 27.06.2021 - 12:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ÖZEL ‘BİR YILLIK EMEK KÜL OLMASIN’

BAŞKAN ÖZEL ‘BİR YILLIK EMEK KÜL OLMASIN’
Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal ÖZEL, artan yangınların ardından emeklerin kül olmaması için açıklamada bulundu.     Arpa ve buğday hasadı Bucak ilçe merkezimiz, beldelerimiz ve köylerimizde halen devam etmektedir. Çiftçilerimizin emeğine, geleceğimize sahip çıkalım. Unutmayalım ki; Çiftçi olmazsa gıda olmaz, gıda olmazsa hayat olmaz. Bu nedenle; Sigara izmaritlerini söndürmeden atmayalım. Ekili bulunan arazilerin yanında piknik yapmayalım. Açık alanlara, yol kenarlarına cam ve cam mamullerini atmaktan kaçınalım. Lütfen dikkatli olalım. Tüm çiftçilerimize kazasız, yangınsız, afetsiz, bol ve bereketli bir yıl dilerim.  
BAŞKAN ÖZEL ‘BİR YILLIK EMEK KÜL OLMASIN’

Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal ÖZEL, artan yangınların ardından emeklerin kül olmaması için açıklamada bulundu.
 

 

Arpa ve buğday hasadı Bucak ilçe merkezimiz, beldelerimiz ve köylerimizde halen devam etmektedir. Çiftçilerimizin emeğine, geleceğimize sahip çıkalım.

Unutmayalım ki; Çiftçi olmazsa gıda olmaz, gıda olmazsa hayat olmaz.
Bu nedenle;

Sigara izmaritlerini söndürmeden atmayalım.

Ekili bulunan arazilerin yanında piknik yapmayalım.

Açık alanlara, yol kenarlarına cam ve cam mamullerini atmaktan kaçınalım.

Lütfen dikkatli olalım.

Tüm çiftçilerimize kazasız, yangınsız, afetsiz, bol ve bereketli bir yıl dilerim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.