BAŞKAN ÖZCAN’DAN BURDUR’A TEŞEKKÜR

Gündem 06.12.2021 - 09:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ÖZCAN’DAN BURDUR’A TEŞEKKÜR

BAŞKAN ÖZCAN’DAN BURDUR’A TEŞEKKÜR
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği seçim sürecinde destek veren Burdur protokolü, oda, birlik, STK ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür etmek amacıyla DSYMB Başkanı Kamil Özcan kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.   Vali Arslantaş, yeniden seçilerek güven tazeleyen Başkan Özcan'ı tebrik ederek, önemli bir damızlık sığır merkezi olan İlimiz başta olmak üzere, bölge ve ülke hayvancılığı için hayırlı olmasını diledi.   Protokol konuşmalarıyla devam eden programda Vali Arslantaş, Burdur Milletvekili Sayın Bayram Özçelik, Burdur Milletvekili Sayın Yasin Uğur, Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Adem Korkmaz, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kazım Üstüner konuşma yaparak, Merkez Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Kamil Özcan ve yönetimini tebrik ettiler.   Vali Arslantaş burada yaptığı konuşmada, “Kamil Başkanı ve ekibini tebrik ediyorum. Çok kolay olmayan bir sürecin içerisinden çıktılar. Burada bulunan arkadaşlarımızın bulundukları konum itibariyle hepsi zaman zaman belli seçimlere girdi çıktılar. Muhtar seçileceksen köyde ya da mahallede yarışırsın. Belediye Başkanı seçileceksen belde de, ilçede ya da ilde yarışırsın. Milletvekili seçileceksen İl de ya da ilin belli bölgesinde yarışırsın. Ama Merkez Birliği Başkanı seçileceksen Türkiye’de yarışman gerekir. Alan oldukça geniş, iş zor. Biz onun için hakikaten tebrik ediyoruz. Burada, Burdur’a yansıyan tarafı da, biz Burdur Gölünden sonrada Kamil Başkanında insanları bir Burdur Partisi etrafında topladığını da gördük.   Kamil Özcan’ın Başkan seçilmesinden Burdurluya ne var. Memleket milliyetçiliğiyle mutlu olunur. Acaba bir şey olursa bize de düşer mi? Ama bizim esas üzerinde durduğumuz o değil. Burdur’un kendi örneği ve ölçeği içerisinde büyükbaş hayvancılıkla ilgili ortaya koymuş olduğu başarı hikayesinin bütün Türkiye ye mal olmasını istiyoruz. Bir kişiye kırk adım attırırsanız. Toplumsal bir ilerleme sağlamazsınız. Fakat kırk kişiye bir adım attırırsanız, toplumu ilerletirsiniz. Biz Burdur olarak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliğinden herhangi bir beklentimiz yok. Burdur’un tecrübelerini, üniversitemizin katmış olduğu yeni değerleri bütün memleket sathına yayabilirsek biz Türkiye’miz adına, hayvancılığımız adına, milletimiz adına daha mutlu, müreffeh ve refah içerisinde günlerin bizi beklediğini görürüz.   Ben Kamil başkanı, ekibini tekrar tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın” dedi.
BAŞKAN ÖZCAN’DAN BURDUR’A TEŞEKKÜR

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği seçim sürecinde destek veren Burdur protokolü, oda, birlik, STK ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür etmek amacıyla DSYMB Başkanı Kamil Özcan kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

 

Vali Arslantaş, yeniden seçilerek güven tazeleyen Başkan Özcan'ı tebrik ederek, önemli bir damızlık sığır merkezi olan İlimiz başta olmak üzere, bölge ve ülke hayvancılığı için hayırlı olmasını diledi.

 

Protokol konuşmalarıyla devam eden programda Vali Arslantaş, Burdur Milletvekili Sayın Bayram Özçelik, Burdur Milletvekili Sayın Yasin Uğur, Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Adem Korkmaz, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kazım Üstüner konuşma yaparak, Merkez Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Kamil Özcan ve yönetimini tebrik ettiler.

 

Vali Arslantaş burada yaptığı konuşmada, “Kamil Başkanı ve ekibini tebrik ediyorum. Çok kolay olmayan bir sürecin içerisinden çıktılar. Burada bulunan arkadaşlarımızın bulundukları konum itibariyle hepsi zaman zaman belli seçimlere girdi çıktılar. Muhtar seçileceksen köyde ya da mahallede yarışırsın. Belediye Başkanı seçileceksen belde de, ilçede ya da ilde yarışırsın. Milletvekili seçileceksen İl de ya da ilin belli bölgesinde yarışırsın. Ama Merkez Birliği Başkanı seçileceksen Türkiye’de yarışman gerekir. Alan oldukça geniş, iş zor. Biz onun için hakikaten tebrik ediyoruz. Burada, Burdur’a yansıyan tarafı da, biz Burdur Gölünden sonrada Kamil Başkanında insanları bir Burdur Partisi etrafında topladığını da gördük.

 

Kamil Özcan’ın Başkan seçilmesinden Burdurluya ne var. Memleket milliyetçiliğiyle mutlu olunur. Acaba bir şey olursa bize de düşer mi? Ama bizim esas üzerinde durduğumuz o değil. Burdur’un kendi örneği ve ölçeği içerisinde büyükbaş hayvancılıkla ilgili ortaya koymuş olduğu başarı hikayesinin bütün Türkiye ye mal olmasını istiyoruz. Bir kişiye kırk adım attırırsanız. Toplumsal bir ilerleme sağlamazsınız. Fakat kırk kişiye bir adım attırırsanız, toplumu ilerletirsiniz. Biz Burdur olarak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliğinden herhangi bir beklentimiz yok. Burdur’un tecrübelerini, üniversitemizin katmış olduğu yeni değerleri bütün memleket sathına yayabilirsek biz Türkiye’miz adına, hayvancılığımız adına, milletimiz adına daha mutlu, müreffeh ve refah içerisinde günlerin bizi beklediğini görürüz.

 

Ben Kamil başkanı, ekibini tekrar tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.