BAŞKAN ÖZCAN’A BASINDAN DA TAM DESTEK

Gündem 03.08.2017 - 12:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ÖZCAN’A BASINDAN DA TAM DESTEK

Ağustos aynın ortasında yapılacak Genel Kurul ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği genel başkanının belirlenecek olması üzerine genel başkanlığa aday olan Burdur DSYB Başkanı Kamil Özcan’a destek çığ gibi büyüyor.
Ağustos aynın ortasında yapılacak Genel Kurul ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği genel başkanının belirlenecek olması üzerine genel başkanlığa aday olan Burdur DSYB Başkanı Kamil Özcan’a destek çığ gibi büyüyor. Kent merkezindeki ve ilçelerdeki sivil toplum kuruluşları ile kişilerin desteğini alarak genel başkanlık yolunda emin adımlarla yürüyen Başkan Kamil Özcan’a bir destek de Burdur Gazeteciler Cemiyetinden geldi. Burdur Gazeteciler Cemiyeti toplu halde Başkan Özcan’ı makamında ziyaret edip, hayırlı olması dileklerini şifahen de ileti. BGC Başkanı Kürşat Tuncel, cemiyet olarak Başkan Kamil Özcan’ın genel başkanlığının tüm bölgeye ve Türkiye’ye olumlu bir ivme katacağını kaydedip, Genel Başkanlık yolunda Başkan Özcan’a başarılar diledi. Başkan Kamil Özcan da basın sayesinde müthiş bir kamuoyu oluşturduklarını, şahsı ve yönetim kurulu adına sektör farklı parti farklı olsa da böyle bir kamuoyunun oluşmasının memnuniyet verici olduğunu vurguladı. Başkan Özcan, 583 delegenin katılacağı genel kurulda şimdilik beş adet başkan adayı olduğunu ve fakat bu sayının zamanla değişebileceğini belirtip Türkiye’yi karış karış gezip, yetiştiricilerle bir araya gelip genel başkanlık çalışmaları ve üreticilerin sorularına yoğunlaştığını ifade etti. Özcan, başından beridir duyarlılık gösteren her bir basın mensubuna da ayrı ayrı teşekkürlerini dile getirdi. 
Ağustos aynın ortasında yapılacak Genel Kurul ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği genel başkanının belirlenecek olması üzerine genel başkanlığa aday olan Burdur DSYB Başkanı Kamil Özcan’a destek çığ gibi büyüyor.

Ağustos aynın ortasında yapılacak Genel Kurul ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği genel başkanının belirlenecek olması üzerine genel başkanlığa aday olan Burdur DSYB Başkanı Kamil Özcan’a destek çığ gibi büyüyor. Kent merkezindeki ve ilçelerdeki sivil toplum kuruluşları ile kişilerin desteğini alarak genel başkanlık yolunda emin adımlarla yürüyen Başkan Kamil Özcan’a bir destek de Burdur Gazeteciler Cemiyetinden geldi. Burdur Gazeteciler Cemiyeti toplu halde Başkan Özcan’ı makamında ziyaret edip, hayırlı olması dileklerini şifahen de ileti.

BGC Başkanı Kürşat Tuncel, cemiyet olarak Başkan Kamil Özcan’ın genel başkanlığının tüm bölgeye ve Türkiye’ye olumlu bir ivme katacağını kaydedip, Genel Başkanlık yolunda Başkan Özcan’a başarılar diledi.

Başkan Kamil Özcan da basın sayesinde müthiş bir kamuoyu oluşturduklarını, şahsı ve yönetim kurulu adına sektör farklı parti farklı olsa da böyle bir kamuoyunun oluşmasının memnuniyet verici olduğunu vurguladı. Başkan Özcan, 583 delegenin katılacağı genel kurulda şimdilik beş adet başkan adayı olduğunu ve fakat bu sayının zamanla değişebileceğini belirtip Türkiye’yi karış karış gezip, yetiştiricilerle bir araya gelip genel başkanlık çalışmaları ve üreticilerin sorularına yoğunlaştığını ifade etti. Özcan, başından beridir duyarlılık gösteren her bir basın mensubuna da ayrı ayrı teşekkürlerini dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.