BAŞKAN ÖKTE: ‘ÜRETİCİLERİMİZİN SORUNLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ’

Gündem 14.05.2022 - 14:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ÖKTE: ‘ÜRETİCİLERİMİZİN SORUNLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ’

BAŞKAN ÖKTE: ‘ÜRETİCİLERİMİZİN SORUNLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ’
Burdur Uzay Çatı altında kurulan Tarım ve Hayvancılık Fuarı vatandaşların ilgisi sürüyor. 12 Mayıs ile 15 Mayıs arası sürecek olan tarım ve hayvancılık fuarında Burdur İli Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği standına çiftçiler ve üreticileri tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.  Burdur İli Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği standına Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ziyarette bulundu.    Ziyaret esnasında MHP İl Başkan yardımcısı Gültekin Oktay, İlçe Başkanı Adnan Kaya, MHP MYK Üyesi Kadir Şekerci, TÜRKAV Başkanı Ayhan Mete ve Burdur Güçbirliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aksöz bulundu.  Ziyaret sonrası açıklamada bulunan MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, “ Tarım ve Hayvancılık fuarımıza ziyarette bulunarak üreticilerimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz. Sorunları doğrudan kaynağından dinliyor İlimizin DSYB Başkanı Kamil Özcan’dan üreticilerin sorunlarını dinleyerek gerekli notları alıyoruz. İnşallah ülkemizde tarım ve hayvancılık daha da iyi seviyelere gelecektir.” Dedi. 
BAŞKAN ÖKTE: ‘ÜRETİCİLERİMİZİN SORUNLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ’

Burdur Uzay Çatı altında kurulan Tarım ve Hayvancılık Fuarı vatandaşların ilgisi sürüyor.


12 Mayıs ile 15 Mayıs arası sürecek olan tarım ve hayvancılık fuarında Burdur İli Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği standına çiftçiler ve üreticileri tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. 

Burdur İli Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği standına Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ziyarette bulundu. 

 

Ziyaret esnasında MHP İl Başkan yardımcısı Gültekin Oktay, İlçe Başkanı Adnan Kaya, MHP MYK Üyesi Kadir Şekerci, TÜRKAV Başkanı Ayhan Mete ve Burdur Güçbirliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aksöz bulundu. 

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, “ Tarım ve Hayvancılık fuarımıza ziyarette bulunarak üreticilerimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz. Sorunları doğrudan kaynağından dinliyor İlimizin DSYB Başkanı Kamil Özcan’dan üreticilerin sorunlarını dinleyerek gerekli notları alıyoruz. İnşallah ülkemizde tarım ve hayvancılık daha da iyi seviyelere gelecektir.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.