BAŞKAN ÖKTE RAMAZAN DAVULCULARINI DİNLEDİ

Gündem 29.04.2021 - 09:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ÖKTE RAMAZAN DAVULCULARINI DİNLEDİ

BAŞKAN ÖKTE RAMAZAN DAVULCULARINI DİNLEDİ
MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, pandemi kurallarına uyarak faaliyet gösteren Ramazan davulcularını ziyaret etti.    Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Başkan Hikmet Ökte, “Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Burdur Merkez İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Burdur İl Yönetimi, TÜRKAV Burdur İl Yönetimi, Türkiye Kamu Sen Burdur İl Yönetimi ile birlikte pandemi koşullarına özen göstererek ilimizde faaliyet gösteren Ramazan davulcularını ziyaret edip, kardeşlerimizin temenni ve önerilerine kulak verdik.   Tüm dünyayı etkileyen Covid- 19 virüsünün getirdiği pandemi günlerinde tüm vatandaşlarımız gibi ekmeğini zanaatından kazanan müzisyen esnafımızda ağır bir yara almış durumda. Bu hususta tam kapanmaya gidilmeden önce Ramazan davulcularımız, herhangi bir yasal engele takılmamak için Ramazan Ayı boyunca yetkili makamlardan izin ve görevli kartı çıkarılması talep etmekte. Ayrıca geçmişten bugüne bir görenek olarak oluşturduğumuz bahşiş konusunda da pandemi şartlarının gözetilerek düzenlemeye gidilmesini talep etmekteler. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak gerekli görüşmeleri sağlayıp, ramazan davulcularının taleplerini ileteceğiz. Cenab- ı Allah alnın teriyle ekmeğinin peşinde koşan kardeşlerimize güç kuvvet versin inşallah." ifadelerini kullandı.  
BAŞKAN ÖKTE RAMAZAN DAVULCULARINI DİNLEDİ

MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, pandemi kurallarına uyarak faaliyet gösteren Ramazan davulcularını ziyaret etti. 

 

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Başkan Hikmet Ökte, “Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Burdur Merkez İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Burdur İl Yönetimi, TÜRKAV Burdur İl Yönetimi, Türkiye Kamu Sen Burdur İl Yönetimi ile birlikte pandemi koşullarına özen göstererek ilimizde faaliyet gösteren Ramazan davulcularını ziyaret edip, kardeşlerimizin temenni ve önerilerine kulak verdik.

 

Tüm dünyayı etkileyen Covid- 19 virüsünün getirdiği pandemi günlerinde tüm vatandaşlarımız gibi ekmeğini zanaatından kazanan müzisyen esnafımızda ağır bir yara almış durumda. Bu hususta tam kapanmaya gidilmeden önce Ramazan davulcularımız, herhangi bir yasal engele takılmamak için Ramazan Ayı boyunca yetkili makamlardan izin ve görevli kartı çıkarılması talep etmekte. Ayrıca geçmişten bugüne bir görenek olarak oluşturduğumuz bahşiş konusunda da pandemi şartlarının gözetilerek düzenlemeye gidilmesini talep etmekteler. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak gerekli görüşmeleri sağlayıp, ramazan davulcularının taleplerini ileteceğiz. Cenab- ı Allah alnın teriyle ekmeğinin peşinde koşan kardeşlerimize güç kuvvet versin inşallah." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.