Başkan Mengi ve Eşi COVID-19’a yakalandı

Yaşam 28.12.2020 - 18:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Mengi ve Eşi COVID-19’a yakalandı

AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi COVID-19’a Yakalandı.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi COVID-19’a Yakalandı.    AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve eşi Elvan Mengi dün gece itibariyle yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle Burdur Devlet Hastahanesi Acil servisinde yapılan testlerinin pozitif çıkması ile karantina altına alındı. İl Başkanı Mengi’nin yüksek ateş ve halsizlik durumu devam ederken eşinin durumunda ise herhangi bir belirti görünmediği belirtildi. bakayrinti.com ailesi olarak Başkan Mengi ve eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletir acil şifalar dileriz.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi COVID-19’a Yakalandı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi COVID-19’a Yakalandı. 

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve eşi Elvan Mengi dün gece itibariyle yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle Burdur Devlet Hastahanesi Acil servisinde yapılan testlerinin pozitif çıkması ile karantina altına alındı. İl Başkanı Mengi’nin yüksek ateş ve halsizlik durumu devam ederken eşinin durumunda ise herhangi bir belirti görünmediği belirtildi. bakayrinti.com ailesi olarak Başkan Mengi ve eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletir acil şifalar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.