BAŞKAN MENGİ ‘ESNAFLARIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK İÇKİLİ ALAN KALDIRILDI’

Gündem 26.05.2021 - 10:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN MENGİ ‘ESNAFLARIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK İÇKİLİ ALAN KALDIRILDI’

BAŞKAN MENGİ ‘ESNAFLARIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK İÇKİLİ ALAN KALDIRILDI’
“Esnaflarımızın sesine kulak verdik, İçkili alan kaldırıldı.” AK Parti Burdur il Başkanı Volkan Mengi, Yukarı Pazarda Ulucami yakınında bulunan Eski Demirciler Caddesi hakkında ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.   Açıklamada Başkan Mengi şunları söyledi; “CHP’li Burdur Belediye yönetimi Ekim 2020’de Burdur Belediye meclisine ek gündem maddesi sunarak CHP’li Meclis üyelerinin oy çokluğu ile esnaflarımızın ve kamuoyunun fikrini almadan meclisten geçirmiş ve Burdur Ulucami bölgesinde bulunan Eski demirciler Caddesi’ni bir kişi için içkili alan ilan etmişlerdi. Bu konuda hem AK Parti olarak bizler hem de Burdur’daki Sivil Toplum Kuruluşları Ulucami etrafının maneviyatına ve dokusuna büyük saygısızlık yapıldığına, huzurun ve güvenliğinin sağlanamayacağına dair açıklamalarda bulunarak kararın derhal iptal edilmesi çağrısında bulunmuştuk. Eski Demirciler Caddesi Esnaflarımızın da imza toplayarak kişiye özel yapılan içkili alan ilanına tepki göstermişler ve Burdur Belediye Meclisinde tekrardan görüşülmesi için talep de bulunmuşlardır. Covid19 salgınından dolayı ancak geçen hafta Mayıs 2021 Belediye meclisinde gündeme alınabilmiş ve içkili alanın iptal edilmesi konusu görüşülerek, 4 CHP’li Meclis Üyesinin itirazına rağmen AK Parti Meclis üyelerimizin büyük çabaları ile içkili alan bölgesi oy çokluğu ile kaldırılmıştır.” dedi.   ESNAFA BAŞKAN MENGİ’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Bu karar sonrası haklı Sevinçlerine ortak olmak isteyen AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Eski Demirciler Caddesi esnafına ziyarette bulundu. Ziyaret anında açıklamalarının devamında bulunan Başkan Mengi; “Belediye meclisimiz, Halkımızın ve Esnaflarımızın sesine kulak verdiği için teşekkür ediyor, CHP’li Belediye yönetimine de halkın sesine kulak vererek icraatlarını gerçekleştirmesini AK Parti olarak tavsiye ediyoruz.” dedi.    
BAŞKAN MENGİ ‘ESNAFLARIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK İÇKİLİ ALAN KALDIRILDI’

“Esnaflarımızın sesine kulak verdik, İçkili alan kaldırıldı.”

AK Parti Burdur il Başkanı Volkan Mengi, Yukarı Pazarda Ulucami yakınında bulunan Eski Demirciler Caddesi hakkında ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

 

Açıklamada Başkan Mengi şunları söyledi;

“CHP’li Burdur Belediye yönetimi Ekim 2020’de Burdur Belediye meclisine ek gündem maddesi sunarak CHP’li Meclis üyelerinin oy çokluğu ile esnaflarımızın ve kamuoyunun fikrini almadan meclisten geçirmiş ve Burdur Ulucami bölgesinde bulunan Eski demirciler Caddesi’ni bir kişi için içkili alan ilan etmişlerdi.

Bu konuda hem AK Parti olarak bizler hem de Burdur’daki Sivil Toplum Kuruluşları Ulucami etrafının maneviyatına ve dokusuna büyük saygısızlık yapıldığına, huzurun ve güvenliğinin sağlanamayacağına dair açıklamalarda bulunarak kararın derhal iptal edilmesi çağrısında bulunmuştuk.

Eski Demirciler Caddesi Esnaflarımızın da imza toplayarak kişiye özel yapılan içkili alan ilanına tepki göstermişler ve Burdur Belediye Meclisinde tekrardan görüşülmesi için talep de bulunmuşlardır.

Covid19 salgınından dolayı ancak geçen hafta Mayıs 2021 Belediye meclisinde gündeme alınabilmiş ve içkili alanın iptal edilmesi konusu görüşülerek, 4 CHP’li Meclis Üyesinin itirazına rağmen AK Parti Meclis üyelerimizin büyük çabaları ile içkili alan bölgesi oy çokluğu ile kaldırılmıştır.” dedi.

 

ESNAFA BAŞKAN MENGİ’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bu karar sonrası haklı Sevinçlerine ortak olmak isteyen AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Eski Demirciler Caddesi esnafına ziyarette bulundu. Ziyaret anında açıklamalarının devamında bulunan Başkan Mengi; “Belediye meclisimiz, Halkımızın ve Esnaflarımızın sesine kulak verdiği için teşekkür ediyor, CHP’li Belediye yönetimine de halkın sesine kulak vererek icraatlarını gerçekleştirmesini AK Parti olarak tavsiye ediyoruz.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.