Başkan Mengi; ‘Burdur Barosu Başkanı vatansever avukatlarımızı zan altında bırakıyor’

Siyaset 05.02.2021 - 09:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Mengi; ‘Burdur Barosu Başkanı vatansever avukatlarımızı zan altında bırakıyor’

Başkan Mengi; ‘Burdur Barosu Başkanı vatansever avukatlarımızı zan altında bırakıyor’
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Boğaziçi Üniversitesindeki olaylarla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamasında “Burdur Barosu ABD’nin oyuncağı olmamalı!” diyerek Burdur Barosuna olan tepkisini gösterdi.   AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada şunları kaydetti;   Bugün 35 Baro ile Burdur Barosu Başkanının yaptığı açıklama üzerine kendisine; Boğaziçi Üniversitesinde çıkan olayların artık terör örgütlerin yönlendirerek ülkemizin bütün değerlerini ayaklar altına alarak ülke geneline yayılma gayretlerine sözde ikinci bir Gezi olaylarına dönüştürmeye çalışıldığını bütün toplumun gördüğünü hatırlatmak isterim. Bütün bunlar yaşanırken BURDUR BAROSU BAŞKANI ülkemizin karışmasını isteyenlere göz yummasını kaygıyla izliyoruz.   “Burdur Barosu ABD’nin oyuncağı olmamalı!”   Burdur barosunun başkanı bütün Avukatların görüşleriymiş gibi hareket etmesi asla kabul edilemez bir durumdur. Burdur Barosu dış güçlerin özellikle ABD’nin oyuncağı olmayacağı, Milli ve Manevi değerlerimize sahip çıkan ülkesini seven bir vatansever yapı olması gereken sivil toplum kuruluşu olması gerekir.   “Burdur Halkı Sizin Siyasete Gireceğinizi Konuşuyor.”   Baro Başkanının Belli kesimlere şirin gözükmek ve siyasete girme planları yaparak oturduğu koltuğun konumunu umarım kullanmanın derdinde değildir.   Burdur Barosu Başkan’ının yaptığı açıklamayı kınıyor ve Vatansever avukatların bu duruma tepki koyacağını Devletine, Milletimizin Milli ve Manevi değerlerine sahip çıkacağına inanıyoruz...
Başkan Mengi; ‘Burdur Barosu Başkanı vatansever avukatlarımızı zan altında bırakıyor’

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Boğaziçi Üniversitesindeki olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamasında “Burdur Barosu ABD’nin oyuncağı olmamalı!” diyerek Burdur Barosuna olan tepkisini gösterdi.

 

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

 

Bugün 35 Baro ile Burdur Barosu Başkanının yaptığı açıklama üzerine kendisine; Boğaziçi Üniversitesinde çıkan olayların artık terör örgütlerin yönlendirerek ülkemizin bütün değerlerini ayaklar altına alarak ülke geneline yayılma gayretlerine sözde ikinci bir Gezi olaylarına dönüştürmeye çalışıldığını bütün toplumun gördüğünü hatırlatmak isterim. Bütün bunlar yaşanırken BURDUR BAROSU BAŞKANI ülkemizin karışmasını isteyenlere göz yummasını kaygıyla izliyoruz.

 

“Burdur Barosu ABD’nin oyuncağı olmamalı!”

 

Burdur barosunun başkanı bütün Avukatların görüşleriymiş gibi hareket etmesi asla kabul edilemez bir durumdur. Burdur Barosu dış güçlerin özellikle ABD’nin oyuncağı olmayacağı, Milli ve Manevi değerlerimize sahip çıkan ülkesini seven bir vatansever yapı olması gereken sivil toplum kuruluşu olması gerekir.

 

“Burdur Halkı Sizin Siyasete Gireceğinizi Konuşuyor.”

 

Baro Başkanının Belli kesimlere şirin gözükmek ve siyasete girme planları yaparak oturduğu koltuğun konumunu umarım kullanmanın derdinde değildir.

 

Burdur Barosu Başkan’ının yaptığı açıklamayı kınıyor ve Vatansever avukatların bu duruma tepki koyacağını Devletine, Milletimizin Milli ve Manevi değerlerine sahip çıkacağına inanıyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.