BAŞKAN İLKAY GÜNGÖR'ÜN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ

Gündem 30.06.2021 - 12:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN İLKAY GÜNGÖR'ÜN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ

BAŞKAN İLKAY GÜNGÖR'ÜN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ KAZALARLA ANILAN KAVŞAĞA SİNYALİZASYON GELİYOR!
Ölümlü ve ağır kazaların meydana geldiği Antalya Burdur Karayolu üzerinde bulunan Kızılkaya Korkuteli Kavşağı'nda yeni dönem başlıyor.   Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün uzun uğraşları sonucunda, kazaların sıklıkla meydana geldiği Kızılkaya Kavşağı'nda sinyalizasyon çalışmaları başladı.   Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün çabaları ile 20 Ağustos 2020 tarihinde karayollarına yapılan başvuru onaylandı. Halk arasında Melendire olarak bilinen Kızılkaya Korkuteli Kavşağı'nda sinyalizasyon çalışmaları 29 Haziran Salı günü başladı. Başkan İlkay Güngör yaptığı açıklamada, "20.08.2020 tarihinde Karayollarına yaptığımız başvuru neticesinde Kızılkaya Korkuteli Kavşağı (halkımız arasında MELENDİRE olarak bilinen) sinyalizasyon çalışması bugün itibariyle başlamış bulunmaktadır. Çok sık kazaların meydana geldiği, zaman zaman can kayıplarının yaşandığı trafik kazaları artık bu sinyalizasyonlar sayesinde süratle azalacak. Sinyalizasyon sisteminin başlangıç talimatını geçen haftalarda Burdur ziyaretinde bizzat veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU' na Burdur AK parti milletvekilleri Sayın Bayram ÖZÇELİK ve Sayın Yasin Uğur’a Milliyetçi Hareket Partisi Burdur il Başkanı Sayın Hikmet ÖKTE’ ye ve Karayolları Antalya 13. Bölge Müdürlüğüne teşekkür eder saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.    
BAŞKAN İLKAY GÜNGÖR'ÜN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ KAZALARLA ANILAN KAVŞAĞA SİNYALİZASYON GELİYOR!

Ölümlü ve ağır kazaların meydana geldiği Antalya Burdur Karayolu üzerinde bulunan Kızılkaya Korkuteli Kavşağı'nda yeni dönem başlıyor.

 

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün uzun uğraşları sonucunda, kazaların sıklıkla meydana geldiği Kızılkaya Kavşağı'nda sinyalizasyon çalışmaları başladı.

 

Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün çabaları ile 20 Ağustos 2020 tarihinde karayollarına yapılan başvuru onaylandı. Halk arasında Melendire olarak bilinen Kızılkaya Korkuteli Kavşağı'nda sinyalizasyon çalışmaları 29 Haziran Salı günü başladı.

Başkan İlkay Güngör yaptığı açıklamada, "20.08.2020 tarihinde Karayollarına yaptığımız başvuru neticesinde Kızılkaya Korkuteli Kavşağı (halkımız arasında MELENDİRE olarak bilinen) sinyalizasyon çalışması bugün itibariyle başlamış bulunmaktadır. Çok sık kazaların meydana geldiği, zaman zaman can kayıplarının yaşandığı trafik kazaları artık bu sinyalizasyonlar sayesinde süratle azalacak. Sinyalizasyon sisteminin başlangıç talimatını geçen haftalarda Burdur ziyaretinde bizzat veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU' na Burdur AK parti milletvekilleri Sayın Bayram ÖZÇELİK ve Sayın Yasin Uğur’a Milliyetçi Hareket Partisi Burdur il Başkanı Sayın Hikmet ÖKTE’ ye ve Karayolları Antalya 13. Bölge Müdürlüğüne teşekkür eder saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.