BAŞKAN GÜNGÖR: YAPILAMAZ DENİLENİ YAPMAK BİZİM İŞİMİZ

Gündem 16.05.2022 - 18:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN GÜNGÖR: YAPILAMAZ DENİLENİ YAPMAK BİZİM İŞİMİZ

BAŞKAN GÜNGÖR: YAPILAMAZ DENİLENİ YAPMAK BİZİM İŞİMİZ
Burdur’un Kızılkaya beldesi Belediye Başkanı İlkay Güngör’ün öncülüğünde gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Başkan Güngör’ün girişimleri sonucu birçok yatırımın beldeye kazandırılmasının yanı sıra yapılamaz görülen yatırımlarında kazandırılması belde halkının yaşam standartlarını daha da yükseltmektedir.   Sosyal medya hesabından Doğalgaz çalışmalarının ilk etabına başlandığı müjdesini duyuran Başkan Güngör, “ YAPILAMAZ DENENİ YAPMAK BİZİM İŞİMİZ Göreve geldiğimiz günden itibaren  pek çoklarının hayal dediği projeleri hayata geçirdik. Yine hayal denen bir projemizin ilk etabı başladı. Kızılkayamızda  doğal gaz çalışmalarının ilk etabı olan düşürücü istasyon için  kazı çalışmalarına bugün başlandı. Bundan sonraki süreçte Belde içi Doğalgaz Boru hattı döşeme çalışmalarına başlanarak yapılmaz deneni yapacağız.  Kızılkayamız herşeyin en iyisine layıktır.” Dedi. 
BAŞKAN GÜNGÖR: YAPILAMAZ DENİLENİ YAPMAK BİZİM İŞİMİZ

Burdur’un Kızılkaya beldesi Belediye Başkanı İlkay Güngör’ün öncülüğünde gelişmeye ve büyümeye devam ediyor.


Başkan Güngör’ün girişimleri sonucu birçok yatırımın beldeye kazandırılmasının yanı sıra yapılamaz görülen yatırımlarında kazandırılması belde halkının yaşam standartlarını daha da yükseltmektedir.

 

Sosyal medya hesabından Doğalgaz çalışmalarının ilk etabına başlandığı müjdesini duyuran Başkan Güngör, “ YAPILAMAZ DENENİ YAPMAK BİZİM İŞİMİZ
Göreve geldiğimiz günden itibaren  pek çoklarının hayal dediği projeleri hayata geçirdik.

Yine hayal denen bir projemizin ilk etabı başladı. Kızılkayamızda  doğal gaz çalışmalarının ilk etabı olan düşürücü istasyon için  kazı çalışmalarına bugün başlandı. Bundan sonraki süreçte Belde içi Doğalgaz Boru hattı döşeme çalışmalarına başlanarak yapılmaz deneni yapacağız. 
Kızılkayamız herşeyin en iyisine layıktır.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.