BAŞKAN GÜNGÖR ‘BURDUR VALİLİĞİMİZCE BELEDİYEMİZE TAHSİS EDİLMİŞTİR’

Gündem 21.05.2021 - 15:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN GÜNGÖR ‘BURDUR VALİLİĞİMİZCE BELEDİYEMİZE TAHSİS EDİLMİŞTİR’

BAŞKAN GÜNGÖR ‘BURDUR VALİLİĞİMİZCE BELEDİYEMİZE TAHSİS EDİLMİŞTİR’
Kızılkaya Beldesinde kurulup faaliyet veren ve de uzun süre kullanılmaması sonucunda harbeye Dönüşen Ziraat Teknisyenleri Lojman ve çalışma ofisleri talebi doğrultusunda Burdur Valiliğince Belediyeye tahsis edilmiştir.   Kızılkaya Belediyesi sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımda;   Kızılkaya Belediyesi Yapmış olduğu açıklamada; "Yıllar Önce Beldemizde Kurulup Faaliyet Gösteren ve Uzun Süre Kullanılmaması Sonucunda Harebeye Dönüşen Ziraat Teknisyenleri Lojman ve Çalışma Ofisleri Talebimiz Doğrultusunda Burdur Valiliğimizce Belediyemize Tahsis Edilmiştir. Daha Önce Tahsisini Almış Olduğumuz ve Çok Kısa Sürede Bakım ve Tadilatını Yaparak Kullanılabilir Bir Hale Getirdiğimiz Sağlık Ocağı Lojmanları Gibi Buraya Da El Atıp Harabe Görüntüsünden Kurtarıp Yeniden Kasabamıza Kazandırma Çalışmalarına Çok Kısa Bir Süre Sonra Başlayacağız. Buradan Bu Tahsisin Alınmasında Bizlerden Desteğini Esirgemeyen Burdur Valimiz Sayın Ali Arslantaş’a, Burdur Milletvekillerimiz Sayın Bayram Özçelik ve Sayın Yasin Uğur ‘A, Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Hikmet Ökte’ye, Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Sayın Gültekin Oktay’a ve Burdur İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Mehmet Tuğrul Bey’e Kasabam Adına Teşekkür Ederim." ifadelerini kullandı.          
BAŞKAN GÜNGÖR ‘BURDUR VALİLİĞİMİZCE BELEDİYEMİZE TAHSİS EDİLMİŞTİR’

Kızılkaya Beldesinde kurulup faaliyet veren ve de uzun süre kullanılmaması sonucunda harbeye Dönüşen Ziraat Teknisyenleri Lojman ve çalışma ofisleri talebi doğrultusunda Burdur Valiliğince Belediyeye tahsis edilmiştir.

 

Kızılkaya Belediyesi sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımda;

 

Kızılkaya Belediyesi Yapmış olduğu açıklamada;

"Yıllar Önce Beldemizde Kurulup Faaliyet Gösteren ve Uzun Süre Kullanılmaması Sonucunda Harebeye Dönüşen Ziraat Teknisyenleri Lojman ve Çalışma Ofisleri Talebimiz Doğrultusunda Burdur Valiliğimizce Belediyemize Tahsis Edilmiştir.

Daha Önce Tahsisini Almış Olduğumuz ve Çok Kısa Sürede Bakım ve Tadilatını Yaparak Kullanılabilir Bir Hale Getirdiğimiz Sağlık Ocağı Lojmanları Gibi Buraya Da El Atıp Harabe Görüntüsünden Kurtarıp Yeniden Kasabamıza Kazandırma Çalışmalarına Çok Kısa Bir Süre Sonra Başlayacağız.

Buradan Bu Tahsisin Alınmasında Bizlerden Desteğini Esirgemeyen Burdur Valimiz Sayın Ali Arslantaş’a, Burdur Milletvekillerimiz Sayın Bayram Özçelik ve Sayın Yasin Uğur ‘A, Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Hikmet Ökte’ye, Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Sayın Gültekin Oktay’a ve Burdur İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Mehmet Tuğrul Bey’e Kasabam Adına Teşekkür Ederim." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.